Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

De acum gasiti piese si informatii mult mai rapid

Cu noua sa forma de prezentare pe internet, EUROPART le ofera clientilor, tuturor celor interesati si partenerilor de afaceri mai multe servicii, un volum mai mare de informatii si acces mai rapid la piesele de schimb pentru vehicule utilitare si dotarile pentru ateliere de service. Gratie celei mai noi tehnologii web, acum pagina de internet EUROPART care poate fi accesata prin adresa cunoscuta www.europart.net se adapteaza automat la dimensiunea ecranului dispozitivului mobil utilizat. Prin urmare, toate informatiile, functiile de cautare si gama de piese de schimb pot fi vizualizate in mod optim si pe tablete si telefoane inteligente.
 

„Pe langa dezvoltarea retelei noastre de filiale la nivel european, care numara in prezent peste 230 de puncte de desfacere in 27 de tari, facilitatea de servicii online pe care o punem la dispozitia clientilor are o importanta strategica. De aceea, nu numai ca am imbunatatit accesul online la sortimentul nostru cuprinzator, ce consta in peste 400.000 de piese, ci oferim si functii de cautare suplimentare, informatii de context pentru componentele cele mai importante si bineinteles, toate informatiile esentiale cu privire la compania noastra.”, a spus directorul general al EUROPART, Pierre Fleck.
Vizitatorul gaseste direct pe pagina de start o functie de cautare rapida a reprezentantelor si atelierelor care ofera servicii EUROPART. Printre elementele de baza ale noului design ce defineste pagina de internet EUROPART se numara cataloage interactive, care permit mai mult decat parcurgerea online pagina cu pagina si cautarea dupa numarul corespunzator al piesei de schimb. Un clic de mouse pe un produs selectat il directioneaza pe utilizatorul autentificat direct la elementul introdus in sistemul EWOS de comanda online al EUROPART, care reprezinta ca si pana acum o componenta fundamentala a prezentei pe internet a firmei. O noutate sunt paginile de produse impartite pe grupe de produse, marci si tipuri de vehicule, unde piesele de schimb dorite pot fi gasite rapid. In acest sens, utilizatorul primeste informatii detaliate si ii sunt totodata semnalate exemple de produse adecvate din bogatul nostru sortiment.
Prezentarea produselor proprii EUROPART ocupa o parte importanta din noua pagina de internet. Gama de produse sub marca proprie cuprinde in prezent peste 6.500 de piese. Pe langa materiale consumabile si echipamente pentru ateliere, de exemplu produse chimice, uleiuri si unelte, clientii gasesc piese pentru osii si frane, mecanisme de rulare, accesorii pentru motor, iluminat si instalatie electrica, precum si o paleta larga de dotari si accesorii. De exemplu, oferta include discuri si placute de frana ale marcii EUROPART, precum si filtre, perne de aer, stergatoare de geamuri sau pompe de apa.
Pentru viitorii angajati, a fost creata pe noua pagina web o sectiune destinata carierelor in cadrul EUROPART. Aici, doritorii primesc informatii despre posibilitatile unei cariere la EUROPART, despre compania EUROPART ca angajator, precum si despre posturile oferite. Bineinteles aici se gasesc si datele de contact direct cu departamentul de personal, precum si optiunea de a incarca online cereri de angajare.

Articole similare

Ad