Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

De anul viitor, drumurile din Cehia se scumpesc

Guvernul Republicii Cehe a decis modificarea sistemului de taxare pentru autostrazi, drumuri express si drumuri nationale, incepand cu 01.01.2015. Modificarile se refera la majorarea tarifelor/ km si introducerea in sistemul de taxare a categoriei de vehicule Euro EEV si Euro 6. Taxele de drum vor creste in medie cu 8.97%.
Cei care detin vehicule EURO EEV sau EURO 6 vor trebui sa inregistreze clasele de emisie corecte in sistemul Premid. Pentru a face acest lucru, soferii vor trebui sa mearga la unul din punctele de distributie Premid, incepand cu 24 Noiembrie 2014, si sa urmeze pasii de mai jos:
 

– inchiderea contului pentru masina respectiva – soferul trebuie sa returneze dispozitivului respectiv
– o noua inregistrare pe datele corecte de masina – soferul trebuie sa achizitioneze un nou dispozitiv
Operatorul sistemului de taxare in Cehia a inceput deja trimiterea catre clientii de tip post pay a unor emailuri informative, ce contin numerele de inmatriculare si clasele de emisie cu care sunt acestea inregistrate in sistemul Premid. Inregistrarea clasei de emisie corespunzatoare, va poate aduce avantaje financiare de aproximativ 9%.
Alte informatii despre aceasta taxa puteti afla accesand link-ul http://tsg-euroshell.ro/noutati/2014-11-taxe-de-drum-cehia-modificari-incepand-cu-1-ianuarie-2015/

Articole similare

Ad