Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

De la 59% de camioane trase pe dreapta in martie la 5% in iulie

Federatia Nationala din Transporturile Rutiere din Franta (FNTR) a realizat, intre 1 si 15 iulie, un sondaj la care au raspuns 615 operatori si care vizeaza rezultatele lor financiare si nivelul de activitate din al doilea trimestru al anului.

Din acesta a reiesit ca procentul camioanelor inactive in iulie este in medie de 5%, fata de 59% la inceputul starii de izolare, si ca 15% dintre firme inca au masini pe dreapta, la fel ca in iunie.

In iulie 2% dintre soferi erau inca in somaj partial din cauza crizei sanitare, fata de 4% in iunie si 15% in mai. Numai 5% dintre manageri au declarat ca au avut nevoie de mai multi soferi decat in trimestrul al doilea din 2019, iar pentru 70% dintre ei numarul de soferi a fost acelasi de anul trecut. In ceea ce priveste perioada imediat urmatoare, 53% dintre transportatori cred ca vor ramane in urmatoarele trei luni cu acelasi numar de angajati din prezent, dar indicatorul ce masoara rata de angajare pe viitor este sub media sa pe termen lung, cu o panta totusi mai putin pronuntata decat in trimestrul precedent.

Articole similare

Ad