AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Dezvoltarea activitatii a impus inchirierea unui nou service pe A1

Incepand cu 1 ianuarie 2015, CTE Trailers a deschis un nou punct de lucru pe autostrada A1, continuand planurile de extindere a activitatii after sales.

Service-ul din Ciorogarla are circa 1.300 m2, cu sase linii de lucru, din care doua au fost date in folosinta la inceputul acestui an, si depozitul de piese, 250 m2 pe doua niveluri. Iar noul atelier de pe A1 contribuie la capacitatea de service cu un spatiu operational de 2.200 m2 si un depozit de piese de schimb de 350 m2 si dispune de cinci travee de 60 m lungime fiecare, din care una pentru ITP – astfel ca se poate lucra simultan la 15-18 semiremorci – la care se adauga o a sasea travee pentru cabina de vopsit si pregatirea in vederea vopsirii.
 

Activitatea in noul sediu este dedicata 100% clientilor de semiremorci si trailere specializate (transport general de marfa, transport in constructii, materiale reciclabile, transport agabaritic).
CTE Trailers are un service mobil propriu disponibil 24/7, inclusiv de sarbatorile legale, care poate face orice tip de interventie in teritoriu, fiind echipat cu generator, aparat de sudura si bancuri cu scule. Deocamdata nu este nevoie de o a doua masina de acest tip, mai ales ca toti partenerii de service din tara au cate un atelier mobil propriu.
In viitorul apropiat, compania isi propune sa investeasca in echipamente pentru reparatii ale cisternelor si in perfectionarea sudorilor autorizati pe care ii are deja, deoarece aceste vehicule sunt foarte complexe. CTE Trailers se ocupa si acum de astfel de vehicule si are deja clienti in domeniu pentru care face reparatii specifice.
Separarea activitatii de service intre reparatii de semiremorci si reparatii de suprastructuri specializate se datoreaza extinderii paletei de servicii pe care le ofera compania.
Portofoliul de clienti de semiremorci a crescut constant in ultimii 10 ani, iar cei care fac transport de marfa au cerinte din ce in ce mai exigente de la partenerii de service.
Astfel, obiectivul principal pe care compania doreste sa il atinga este reparatia pentru clientii de flote (si nu numai) cu cea mai mare rapiditate posibila, pastrand calitatea necesara. Transportatorii sunt expusi unei presiuni ridicate in ceea ce priveste termenele de prestare a serviciilor, astfel ca CTE Trailers, ca partener pe termen lung, trebuie sa le ofere servicii prompte si rapide.

Numerosi clienti mari pentru after-sales
Cresterea cifrei de afaceri din after sales se sprijina si pe cresterea vanzarilor pentru marcile pe care CTE Trailers le reprezinta pe piata noastra – Krone, Faymonville, Meiller, Legras, Faun si Schmidt – dar mai ales pe faptul ca a castigat numerosi clienti noi, chiar firme mari, cu flote, „care au incredere in calitatea serviciilor noastre“, asa cum arata Octavian Aflorii, directorul after sales al companiei.
CTE Trailers a incercat sa propuna clientilor contracte de service de tip abonament, dar ei s-au aratat mai interesati sa plateasca pentru reparatii pe masura ce se efectueaza. Insa la cerere …

Articole similare