Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DHL Express a anuntat continuarea parteneriatului cu FRR

DHL Express Romania a anuntat prelungirea parteneriatului cu Federatia Romana de Rugby, prin care sprijina pregatirea Echipei Nationale a Romaniei in demersul catre Cupa Mondiala de Rugby din 2015. Totodata, parteneriatul isi propune sa promoveze in continuare acest sport in Romania si in randul tinerilor romani.
Echipa Nationala de Rugby a Romaniei a atins o performanta deosebita prin calificarea la toate editiile Cupei Mondiale de Rugby.
 

In editia din 2015  Romania va evolua in grupa C, daca ocupa primul loc in Cupa Europeana a Natiunilor, sau in grupa D, in cazul cand isi pastreaza pozitia secunda, detinuta in acest moment.
„Suntem onorati sa continuam acest parteneriat inceput in 2011 si sa sustinem o echipa care a dat dovada de performanta pe termen lung, calificandu-se consecutiv la toate editiile Cupei Mondiale. Suntem increzatori ca Stejarii se vor califica si la RWC 2015 si suntem mandri ca avem oportunitatea de a sustine rugby-ul in Romania, alaturi de Federatia Romana de Rugby”, a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.
“Ne bucuram sa avem in echipa noastra un brand asa cum este DHL. Suportul lor, acordat inainte de Cupa Mondiala din 2011, dar si dupa a fost unul consistent, care a ajutat mult echipa noastra pe partea de logistica. Sunt convins ca vom merge impreuna si la Cupa Mondiala din Anglia si ca vom reusi rezultate notabile. DHL este partener si al Cupei Mondiale pentru ca impartim acelasi set de valori si pentru ca avem acelasi obiectiv: performanta”, a adaugat Alin Petrache, Presedintele Federatiei Romane de Rugby.

Articole similare

Ad