Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DHL Express anunță numirea unui nou director general pentru operațiunile din România

Începând cu 11 septembrie, DHL Express Romania are un nou Country Managing Director. Bogdan Enache se alătură echipei DHL Express, având o experiență semnificativă în conducerea echipelor din industria de curierat express și o înțelegere completă a provocărilor și oportunităților pieței.

De-a lungul parcursului său profesional, acesta a acceptat diferite roluri și provocări în cadrul industriei, dar prioritatea sa a fost întotdeauna dezvoltarea continuă – crearea unui mediu care să încurajeze o cultură a învățării pe tot parcursul vieții, permițând atât individului, cât și organizației să evolueze. Bogdan Enache va conduce o echipă formată din peste 600 de angajați, care oferă servicii celor aproape 6.000 de clienți, și operând o rețea de 25 de centre de expedieri la nivel național.

Printre prioritățile din viitorul imediat se numără o locație nouă și modernă pentru sediul operațional din Otopeni, eficientizarea și digitalizarea proceselor vamale și o echipă stabilă și puternică, alături de care să poată livra cele mai bune rezultate.

„M-am bucurat de o primire extrem de caldă și am cunoscut deja o mare parte din echipă. Îmi doresc ca DHL Express România să-și consolideze statutul de Great Place to Work, pentru că având cea mai bună echipă, vom livra servicii excelente pieței locale și implicit un set întreg de rezultate de excepție” , a menționat Bogdan Enache, noul Director General DHL Express România. DHL operează în România din 1991, având în prezent aproape 600 de angajaţi, o flotă de 3 aeronave și peste 200 de autovehicule, oferind o acoperire de 100% la nivel naţional, prin cele aproape 50 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării.

Articole similare

Ad