Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DHL va prelucra în noul hub de la Malpensa 38.000 de colete pe oră

La sfârşitul săptămânii trecute, DHL Express a inaugurat hub-ul din Malpensa, Italia, unitate care a necesitat o investiție de 110 milioane de euro. Anterior, DHL opera la Malpensa într-un spaţiu mai mic de lângă Terminalul 2, care acum este dezafectat.

Această nouă facilitate este de patru ori mai mare decât cea anterioară și poate prelucra până la 38.000 de colete pe oră, cu un efectiv de 900 de angajaţi. În interiorul platformei de peste 55.000 m2, un sortator lung de 4 km funcționează la o viteză de 2,7 m/s pentru colete și 1,85 m/s pentru plicuri. Vehiculele comerciale au 150 de  porţi de descărcare/încărcare.

Hub-ul gestionează fluxurile internaționale ale DHL Express. În Italia are legături cu aeroporturile din Ancona, Pisa și Napoli, în timp ce pe continent face legătura cu Leipzig, Bruxelles, Paris, Barcelona, ​​Vitoria, Londra, East Midlands, Köln, Zagreb, Atena, Budapesta și Salonic. De asemenea, are legături aeriene cu Bahrain, Seoul și Cincinnati. Hub-ul încarcă și descarcă 37 de dispozitive pe zi, iar de la 30 decembrie 2020 deservește și logistica vaccinurilor împotriva Covid-19.

Articole similare

Ad