Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dianthus, din nou in frunte!

Daca doi ani la rand compania pitesteana a castigat trofeul pentru cea mai eficienta companie de transport, anul acesta revista Tranzit l-a premiat pe Adrian Dinoiu, care a primit trofeul pentru cel mai eficient manager de transport. Dianthus ramane compania de transport cu cel mai mare profit obtinut doar din transporturi, neavand o componenta de logistica iar expeditiile reprezentand o parte infima din cifra de afaceri. Astfel, in 2013 compania a avut o cifra de afaceri cu 7,4 milioane euro mai mare fata de 2012, ajungand la 31,4 milioane euro.
 

Pentru anul acesta se estimeaza ca profitul va ramane acelasi, au fost vandute niste vehicule achitate, plus ca un numar semnificativ de camioane din flota nu mai au costuri de amortizare.
In prezent compania opereaza 220 camioane, din care doar 55 in leasing. Anul acesta compania a achizitionat 30 semiremorci Krone Multos care au inlocuit semiremorcile standard din 2007, astfel ca acum Dianthus are doar semiremorci mega cu o media de varsta de 2 ani, castigand astfel si la capitolul flexibilitate, din moment ce poate transporta orice tip de marfa.
Premiul al doilea a fost castigat de Ion Lazar, directorul International Lazar Company iar pe a treia pozitie s-a clasat Doru Husarciuc, directorul Dunca Expeditii. Restul finalistilor au fost Viorel Angelescu – Vio TransGrup, Ioan Domnariu – Total NSA, Ioan Oprean – Oprean International, Dumitru Pirlogeanu – Carrior Expedition, Adrian Pop – Luar, Decebal Popescu – Cartrans Preda si Iulian Sandor – Trans Car.

Articole similare

Ad