Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Digitalizarea si condusul autonom vor injumatati costurile de distributie pana in 2030

Digitalizarea, procesele de automatizare si vehiculele de distributie vor reduce costurile logistice pentru transportul standardizat cu 47% pana in 2030, portivit unui raport PwC.
Potrivit „Global Truck Study 2018“ in jur de 80% din economia de costuri este atribuit reducerii de personal in transporturi si logistica. In plus, cresterea eficientei va fi enorma: camioanele autonome vor fi capabile, de exemplu, sa parcurga 78% din timp incepand cu 2030, spre deosebire de 29% pana in 2030. Asta pentru ca nu vor mai exista timpi morti generati de pauzele de condus.
 

„In doar cativa ani, vehiculele comerciale si industria logisticii vor fuziona pentru a crea un ecosistem care va fi administrat digital si eficient. Robotii sunt deja utilizati in centrele de distributie si vehiculele electrice pentru livrarile last mile“, a explicat Gerhard Nowak, partener Strategy& Germany.
Un supply chain digitalizat permanent aduce economii si reduce costurile cu asigurarile generate de erori. Per total, sunt posibile economii de pana la 41% pana in 2030 fata de situatia actuala.

Articole similare