AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Digitalizarea si condusul autonom vor injumatati costurile de distributie pana in 2030

Digitalizarea, procesele de automatizare si vehiculele de distributie vor reduce costurile logistice pentru transportul standardizat cu 47% pana in 2030, portivit unui raport PwC.
Potrivit „Global Truck Study 2018“ in jur de 80% din economia de costuri este atribuit reducerii de personal in transporturi si logistica. In plus, cresterea eficientei va fi enorma: camioanele autonome vor fi capabile, de exemplu, sa parcurga 78% din timp incepand cu 2030, spre deosebire de 29% pana in 2030. Asta pentru ca nu vor mai exista timpi morti generati de pauzele de condus.
 

„In doar cativa ani, vehiculele comerciale si industria logisticii vor fuziona pentru a crea un ecosistem care va fi administrat digital si eficient. Robotii sunt deja utilizati in centrele de distributie si vehiculele electrice pentru livrarile last mile“, a explicat Gerhard Nowak, partener Strategy& Germany.
Un supply chain digitalizat permanent aduce economii si reduce costurile cu asigurarile generate de erori. Per total, sunt posibile economii de pana la 41% pana in 2030 fata de situatia actuala.

Articole similare