Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement

Disponibilitate non-stop si servicii complete

Arcoplast a intrat pe piata anvelopelor acum cinci ani ca distribuitor local axat pe zona de sud a tarii. In 2009 compania a atacat piata de retail, construind in parteneriat cu Bridgestone Romania primul service First Stop din tara. First Stop este o retea europeana de service-uri de roti, cu peste 2000 de puncte de lucru in Europa. Pentru a accentua si mai mult nivelul de calitate a serviciilor, compania a intrat anul acesta in reteaua de service pentru anvelopele de camion a Bridgestone, Truck Point, care in prezent are 30 de puncte in toata tara, lansand totodata si unul dintre cele mai moderne service-uri mobile de roti pentru camioane, autoutilitare si autoturisme.


Oferta de servicii Arcoplast cuprinde montari si demontari de roti si anvelope pentru autoturisme, autoutilitare, SUV, camioane, anvelope industriale si agricole de mari dimensiuni, echilibrari dinamice, reparatii anvelope, program de inspectie si monitorizare a anvelopelor, interventii rutiere non stop, inclusiv servicii de consultanta plus comercializarea anvelopelor Bridgestone, Firestone si a resapatelor Bridgestone Retread si Bandag. Aproximativ 50% din activitatea firmei se axeaza pe vehicule comerciale, microbuze si camioane.
„Recomandam Bridgestone pentru ca este numarul unu mondial in materie de anvelope, potrivit «Tire Buissiness 2011: Global Tire Company», este produsul pe care il cunoastem cel mai bine si pentru care avem cel mai competitiv pret de pe piata. In plus, tot de la Bridgestone am beneficiat de training pentru angajatii care se ocupa de monitorizarea flotelor. Unele flote apeleaza la astfel de servicii pentru ca pana la urma degeaba monteaza anvelope bune daca soferul nu are grija de ele tot timpul. Oricum, anvelopele nu pot fi verificate sau supravegheate atat de des cat ar trebui, dar macar la 2-3 luni se recomanda verificarea presiunii si a gradului de uzura“, a explicat Cristian Ancuta, directorul Arcoplast.
Cu toate ca in timpul discutiilor cu clientii sunt recomandate si anvelopele resapate, multi nu prea sunt interesati, mai ales cei care deruleaza transport international, deoarece nu vor sa riste, in caz ca se intampla ceva si camionul ar ramane imobilizat prin alte tari, unde depanarea pe autostrada costa mii de euro. Probabil de-a lungul timpului au avut probleme cu anvelopele resapate necorespunzator, mai ales ca in Romania sunt unii resapatori care folosesc chiar si carcase slabe calitativ, si degeaba se foloseste o banda premium pe o carcasa cu nivel scazut de performanta.

Asistenta non-stop pentru flote
Truck Point este reteaua europeana de service de roti a Bridgestone, iar aderarea la acest sistem a presupus o crestere a calitatii serviciilor, deoarece producatorul japonez are standarde stricte de calitate, verificate printr-un audit, care vizeaza toate aspectele, de la completarea unui simplu deviz la executarea corecta a unei lucrari.

Articole similare

Ad