Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Diversitate de gen in business-ul romanesc: cine ar trebui sa conduca?

Diversitatea de gen in mediul de business si, cu precadere, in cadrul echipelor de conducere a devenit un subiect din ce in ce mai mai important in special in tarile occidentale.
HART Consulting impreuna cu Adina Bigas, ASEBUSS si EXEC-Edu au initiat o cercetare pe trei piloni (la nivel individual, organizational si de perceptii sociale cu privire la chestiunea diversitatii de gen in leaderhip), rezultatele urmand sa fie anuntate in cadrul evenimentului „Diversitatea de gen in leadership-ul romanesc” care va avea loc miercuri, 27 noiembrie, la Restaurant Elisabeta.
 

„Exista multe mituri legate de acest subiect, insa putine se confirma. Barbatii in pozitii de conducere nu sunt mai buni a priori decat femeile. Sunt exemple de lideri incompetenti si intr-o categorie de gen, si in alta. Intre calitatea liderilor si rezultatele organizationale exista fara doar si poate o legatura intrinseca puternica. Este demonstrat , dar si intuitiv ca acolo unde exista lideri eficienti, companiile cresc si ele, iar acolo unde liderii sunt ineficienti, organizatiile esueaza”, a declarat Iuliana Manza, PR Coordinator HART Consulting.
Mai multe detalii despre eveniment si speakeri: http://www.hart.ro/ro/conferinta/diversitatea-de-gen-in-leadershipul-romanesc/

Articole similare

Ad