Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV BOX Scandic, disponibil pentru Norvegia, Danemarca și Suedia

Clienții DKV Mobility din Norvegia, Danemarca și Suedia își pot plăti taxele de drum prin intermediul DKV BOX Scandic. Furnizorul european de servicii de mobilitate își extinde în continuare portofoliul cu o altă unitate de bord. DKV BOX Scandic, care poate fi folosit atât pentru flote de camioane, cât și pentru autoturisme, este acceptat pe toate drumurile, podurile, feriboturile și tunelurile din rețeaua norvegiană de taxare, precum și pentru podurile Öresund (Danemarca/Suedia) și Störebaelt (Danemarca).

„Suntem foarte încântați să oferim clienților noștri serviciul de decontare a taxelor în țările scandinave cu noul DKV BOX Scandic. Cu această soluție, le oferim și mai multă flexibilitate și o experiență de condus și mai plăcută”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll/Refund Services la DKV Mobility. „Un alt beneficiu pentru clienții DKV BOX Scandic este posibilitatea de a se înregistra pentru diferitele scheme de reduceri care se aplică drumurilor, feribotului și podurilor”.

Clienții vor primi dispozitivul de taxe de drum prin poștă după ce formularele de comandă necesare au fost trimise către DKV Mobility pentru procesare. Ca și în cazul tuturor unităților de bord DKV Mobility, DKV BOX Scandic poate fi conectat cu ușurință la vehiculul înregistrat.

Pe lângă DKV BOX Scandic, DKV Mobility are un portofoliu larg de soluții de taxare pentru Europa și nu numai.

Articole similare

Ad