Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Euro Service: servicii complete pentru decontarea noii taxe de drum din Bulgaria

La inceputul lunii martie Bulgaria a introdus un nou sistem de taxare bazat pe satelit pentru autostrazi si drumuri nationale, iar DKV Euro Service, unul dintre liderii europeni in domeniul mobilitatii, a venit in intampinarea clientilor si transportatorilor rutieri de marfa cu solutii complete pentru a tranzita rapid si usor Bulgaria. Astfel, clientii DKV Euro Service pot rezerva foarte simplu unitatea de bord a operatorului de taxare si tichetul relational prin intermediul platformei de comanda DKV. Cei care aleg unitatea de bord castiga un plus de lichiditate, pentru ca pot plati taxele de drum dupa calatorie. DKV Euro Service este singurul furnizor de servicii din Romania care ofera posibilitatea achizitionarii aparatului de bord folosind cardul DKV.
 
Toate vehiculele trebuie sa achite taxe de drum in Bulgaria. Astfel, unitatea de bord este destinata in principal conducatorilor auto cu vehicule de peste 3,5t care tranziteaza des Bulgaria. Soferilor care tranziteaza ocazional Bulgaria li se recomanda achizitionarea unui tichet relational, iar cei cu vehicule de pana la 3,5t pot rezerva vinieta electronica prin intermediul portalului de inregistrare DKV, simplu, rapid si la indemana. Calculul taxelor variaza in functie de numarul de kilometri parcursi, clasa de emisii, numarul de osii, greutatea vehiculului, daca este camion sau autocar si categoria drumului.
Indiferent de varianta aleasa, DKV va asigura aceeasi calitate cu care si-a obisnuit clientii si partenerii din toata Europa.

Articole similare

Ad