Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Euro Service tinteste 190 de milioane de euro cifra de afaceri in 2015


Furnizorul independent de carduri de combustibil, DKV Euro Service, a finalizat 2014 cu o cifra de afaceri de 175 de milioane de euro si isi propune o crestere cu 8,6% anul acesta, la 190 de milioane de euro. Compania pune la dispozitia clientilor o retea cu statii de carburanti si parteneri de servicii in peste 55.300 de locatii in 42 de tari de pe continent.
DKV Euro Service are peste 80 de ani de experienta la nivel european in domeniul cardurilor de combustibil. Reprezentanta din Romania a fost deschisa in 2007 si ofera carduri de combustibil, servicii de plata a taxelor de drum internationale, recuperare de TVA si accize, mentenanta si asistenta de urgenta si o gama larga de servicii online pentru companiile care transporta marfa sau persoane din Romania in Europa.
 

“Ne-am dezvoltat constant in Romania in ultimii ani, iar conditiile de piata indica potential pentru a creste in continuare. Conform estimarilor noastre, piata de combustibil si servicii de taxe de drum pentru transportul international din Romania este de aproximativ 2,5 miliarde de euro, din care ne propunem sa atragem circa 8% anul acesta. Pe langa consolidarea pe plan local a serviciilor oferite clientilor cu operatiuni internationale, suntem interesati sa continuam si extinderea retelei cu statii de carburanti partenere din tara”, a declarat Robert Vass, Country Manager Romania si Ungaria DKV Euro Service.
DKV Card este usor de folosit, inlocuieste numerarul sau cardul de credit si ajuta transportatorii romani sa economiseasca timp si bani. Soferul foloseste cardul in reteaua europeana extinsa DKV pentru a plati combustibilul, taxele de drum si orice servicii de reparatii sau mentenanta necesare, avand astfel un parcurs facil pana la destinatie si inapoi. Clientul primeste o factura consolidata, electronica, in care sunt detaliate toate tranzactiile sale, din diferite tari, usor de verificat prin intermediul platformei online pentru clienti.
Aditional cardului de combustibil, DKV ofera si servicii pentru plata taxelor de drum in tarile din retea. Soferii pot folosi cardul DKV pentru plata taxelor de drum, tuneluri, feriboturi sau poduri sau pot utiliza dispozitive speciale pentru taxele de drum. In cazul aparatelor de bord, verificarea se face automat de catre sistemele instalate pe fiecare tronson de infrastructura si timpul parcurs pe traseu este redus.
„Segmentul de transport rutier este in dezvoltare, iar cele peste 31.000 de companii de transport, al caror numar este in crestere, confirma potentialul impresionant al pietei. Infrastructura rutiera este inca in extindere in Romania, iar portul Constanta este un punct major de conexiune pentru marfurile care au ca destinatie Europa”, a declarat Vass.
Clientii DKV obtin un plus de lichiditati prin recuperarea TVA-ului si a accizelor aferente cheltuielilor din tarile de destinatie din Europa. Sumele rambursabile se deduc direct din factura curenta, ceea ce asigura economii semnificative de bani si de timp fata de recuperarea taxelor pe cont propriu.
Unul dintre avantajele majore ale clientilor DKV este platforma online de administrare a contului, care ofera autonomie crescuta si acces la o gama extinsa de optiuni. Astfel, clientii pot sa verifice tranzactiile in orice moment, sa planifice rutele conform celui mai bun pret de alimentare identificat pe harta interactiva si sa acceseze facturile electronice. Soferii au la dispozitie si o aplicatie pentru smartphone care le indica statiile de carburanti si atelierele de service din apropiere unde pot folosi DKV Card si le afiseaza noutati despre retea.
Utilizatorii DKV Card au acces la peste de 9.000 de parteneri europeni pentru servicii aditionale care pot fi platite cu cardul, cum ar fi ateliere de reparatii, inchirieri auto, achizitii de anvelope si servicii de curatare auto. In anumite situatii, aceste servicii sunt obligatorii si au un regim special, in functie de marfurile transportate.
DKV Euro Service Romania este parte a DKV Mobility Service Group, infiintat in Germania in urma cu 81 de ani si specializat in solutii inteligente pentru transportul rutier: carduri de combustibil, management de flota, recuperare de taxe si servicii de mentenanta. Anul trecut grupul a raportat o cifra de afaceri de 5,7 miliarde de euro si are in prezent peste 120.000 de clienti si 2,5 milioane de DKV Card si aparate DKV Box active in Europa.

Articole similare

Ad