AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Mobility asigură soluții de decontare pentru noul sistem e-TOLL din Polonia

Clienții DKV Mobility vor putea deconta taxele de drum pentru noul sistem e-TOLL din Polonia fără numerar, informează compania într-un comunicat remis Tranzit.

Transportatorii se pot înregistra acum prin DKV Mobility pentru decontarea noii taxe electronice din Polonia, care începe oficial la 1 octombrie. Pentru acest lucru există două opțiuni: în primul rând, clienții pot obține o unitate de bord care poate fi utilizată la nivel național în Polonia. În al doilea rând, transportatorii care folosesc deja DKV BOX EUROPE pot adăuga în mod convenabil noul serviciu și îl pot activa în dispozitivul de bord.

Suntem mândri că putem oferi fiecăruia dintre clienții noștri o soluție de taxare precisă și în Polonia”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll la DKV Mobility. „Aceasta înseamnă că am atins o altă etapă importantă și putem oferi clienților noștri o valoare adăugată suplimentară pentru călătoriile lor prin Polonia.

Fiind unul dintre principalii furnizori de servicii de mobilitate din Europa, DKV Mobility oferă servicii de taxare pentru camioane și mașini în peste 30 de țări.

Articole similare

Ad
Ad