Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Mobility își continuă extinderea de plăți cu telefonul mobil în peste 350 de benzinării din Polonia

DKV Mobility, furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru transportul rutier, a anunțat extinderea rețelei sale pentru a include plata contactless la pompa de alimentare în rețeaua internațională de acceptare APP&GO din Polonia.

Astfel, clienții DKV Mobility vor putea efectua plățile pentru alimentări într-o manieră convenabilă și eficientă cu telefonul mobil, în peste 350 de benzinării marca Moya din Polonia, deținute de Anwim S.A., una dintre cele mai mari companii poloneze independente de combustibil, cu sediul în Varșovia. De asemenea, funcția de plată APP&GO din aplicaţia DKV Mobility App este disponibilă în aproape 4.000 de stații de alimentare din nouă țări, precum Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Ungaria, Italia, Luxemburg, Olanda și Polonia.

„Anwim este unul dintre cei mai mari actori de pe piața poloneză de combustibil și ne-a impresionat cu un nivel extrem de ridicat de muncă în echipă și dedicare pe durata conectării tehnice la rețeaua noastră de acceptare a plăților mobile. Suntem încântați să extindem parteneriatul existent în zona plății prin telefonul mobil a alimentărilor, în beneficiul clienților noștri.”, a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

„Plata mobilă a fost pusă în practică la stațiile noastre de alimentare Moya și face procesul de alimentare mai rapid și mai eficient. Suntem încântați să întâmpinăm clienții DKV Mobility în stațiile noastre de alimentare și să le oferim plata prin telefonul mobil ca metodă suplimentară de a achita.”, a adăugat Andrzej Kisała, Fleet Sales Development Director la Moya.

Articole similare

Ad