Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

DONA.Logistica continua investitiile: un nou depozit in Cluj si vehicule noi pentru innoirea flotei

DONA.Logistica isi pastreaza directia de dezvoltare adoptata la inceputul anului, chiar daca volumele din farma au scazut si provocarile sunt mai noi si mai diversificate in contextul pandemiei COVID-19. Pe 6 aprilie, compania a deschis un depozit nou in Apahida, Cluj.

„Pandemia ne-a provocat, ne-a fortat sa luam decizii rapide, sa revizuim planificari si procese in anumite momente. Am invatat ca trebuie sa actionam ferm, dar si prudent in acelasi timp. Traim in acest context, unde protectia este pe primul plan si am invatat ca trebuie sa pastram aceste masuri de preventie, sa monitorizam permanent si atent contextul economic in care ne desfasuram si vom cauta sa achizitionam permanent tehnologii specifice domeniului de activitate“, a declarat Catalin Gruianu, Director Operational DONA.Logistica, in cadrul videoconferintei „Impactul COVID-19 in piata de distributie farmaceutica din Romania“, organizata de Tranzit si transmisa Live pe canalele online ale revistei noastre.(https://www.youtube.com/watch?v=bcc8-HU7CA4&t=220s)
 
Pe 6 aprilie, chiar la inceputul starii de urgenta, compania a deschis un depozit nou in Apahida, Cluj, „cu toate dotarile necesare, autorizatii, echipa etc.“, iar anul acesta a investit si in inlocuirea unor vehicule din flota proprie pentru a dezvolta reteaua de distributie la nivel la national. Flota DONA numara peste 60 de vehicule, unitati proprii si ale partenerilor, acestia din urma detinand 10 mini hub-uri de transport la nivel national. Chiar daca lucrurile incep sa revina la normal, dupa cum a mai spus Catalin Gruianu, acesta crede ca volumele nu vor mai ajunge la nivelul planificarilor de la inceputul anului, atunci cand aceasta criza inca nu se intrevedea la orizont. „Noi am crescut foarte mult de la an la an si dorim sa pastram aceasta crestere. Speram si suntem optimisti ca lucrurile vor reveni cat de repede la un normal, pe de alta parte suntem constienti ca nu vom fi la nivelul asteptat la inceputul anului.“

Articole similare

Ad
Ad