AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Două noi semiremorci-container de la Wielton

Gama Wielton de semiremorci-container a fost extinsă în această vară cu două modele noi, ca răspuns la nevoile clienților legate de vehicule specializate și durabile: 20 SL TANK pentru transport de produse chimice și NP4S40S0GOST pentru piețele din estul Europei, mai ales Rusia, care permite o distribuție foarte bună a greutății datorită celei de-a patra axe, adiționale.

Ambele sunt fabricate folosind componente de la cei mai de renume producători, inclusiv axe SAF.

20 SL TANK poate face orice tip de transport ADR și dispune de furtunuri pentru pomparea lichidelor, baie de picurare din oțel inoxidabil sau platforme și mânere ce facilitează intrarea. Semiremorca este adaptată pentru transportul containerelor 20′ ISO (cisternă) și 23′ și 25′, precum și pentru al cutiilor mobile de 7.150, 7450 și 7.820 mm. Acest model are cadru plat, cu trei axe, și se remarcă prin greutatea proprie redusă, de numai 3.400 kg în versiunea standard, în timp ce echipat cu opționale mai ușoare ajunge la 2.979 kg – una dinte cele mai mici valori de pe piață, în timp ce robustețea se menține la un nivel ridicat.

La acest produs Wielton a început să lucreze în 2020, după care l-a testat îndelung în laborator și în condiții reale alături de clienți (prin teste de rezistență, verificări ale cadrului containerului pentru diverse tipuri de încărcături, test de stabilitate laterală ș.a.) și din mai este disponibil.

NP4S40S0GOST, pentru transport de containere de 40′, 40′ ISO, 2 x 20′ ISO și 20′ ISO pe mijloc, are o construcție durabilă, ce permite o presiune de 15 t pe șa, iar cadrul ranforsat al gâtului de lebădă contribuie și el la creșterea duratei de exploatare. Greutatea utilă tehnic admisă este una dintre cele mai mari din această categorie, de 51 t.

Articole similare

Ad