Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Două Unimog-uri pentru aplicații feroviare/rutiere în Bangkok

Două noi Unimog U 423 pentru aplicații feroviare/rutiere au început operațiunile în Bangkok. Aceste vehicule efectuează o gamă largă de lucrări de întreținere pe noua rută de metrou a Liniei Roșii din capitala Thailandei. Linia roșie cuprinde două linii care se întâlnesc la gara Bang Sue din centrul Bangkok-ului.

Zona metropolitană puternic poluată din Bangkok a decis să construiască linia de cale ferată supraterană de 40 km lungime pentru a minimiza volumul mare de trafic și smog-ul. Două vehicule Unimog cu tehnologie de evacuare ecologică Euro 6 au fost achiziționate ca vehicule de service.

Sistemul de ghidare al șinelor Unimog U 423 a fost furnizat de Zagro Bahn-und Baumaschinen GmbH. Datorită tehnologiei speciale rutiere/ferate, aceste vehicule pot circula și lucra și pe căi ferate cu ecartament metru îngust. Ca mijloc de comparație: rețelele feroviare cu ecartament standard au o lățime de cale de 1.435 mm.

Unul dintre cele două Unimog-uri a fost echipat cu o macara de încărcare. Al doilea vehicul vine cu o platformă de lucru elevabilă Zagro cu o capacitate maximă de încărcare de 200 kg. Drept urmare, Unimog este echipat optim pentru lucrări de instalare și întreținere la rețeaua de linii aeriene pe noua linie de metrou.

Articole similare

Ad