Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DP World gestionează aproximativ 20 milioane TEU în primele șase luni din 2021

DP World Limited a gestionat 19,7 milioane TEU (20‘) în portofoliul său global de terminale de containere în al doilea trimestru al anului 2021, cu volumele brute de containere în creștere cu 17,6% față de perioada similară din 2020, arată compania într-un comunicat remis Tranzit.

Cele mai puternici creșteri s-au înregistrat în terminalele de containere din India, Europa, Australia și cele două Americi. „La nivel consolidat, terminalele noastre au gestionat 11,4 milioane TEU în cel de-al doilea trimestru din 2021, în creștere cu 18,2%“, arată sursa citată.

„Privind în perspectivă, perspectivele pe termen scurt rămân pozitive, dar ne așteptăm ca ratele de creștere să se modereze în a doua jumătate a anului 2021. Suntem conștienți de faptul că pandemia Covid-19 și incertitudinea geopolitică ar putea perturba din nou redresarea economică globală“, a declarat CEO-ul DP World și președinte al grupului, sultanul Ahmed Bin Sulayem.

Referitor la prima parte a anului, operatorul maritim a început în forță în toate regiunile în care este prezent, în special terminalele din India și Australia. La nivel consolidat, terminalele DP World au gestionat 11,2 milioane TEU în primul trimestru al anului 2021, în creștere cu 8,2% raportat și în creștere cu 7,0% față de anul trecut.

Articole similare

Ad
Ad