Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DPD Romania deschide un nou hub la Sibiu

DPD Romania a inaugurat la Sibiu un nou centru logistic pe o suprafata de 4.400 mp si o investitie de circa un milion de euro.
Capacitatea depozitului amplasat in cadrul parcului dezvoltat de Warehouses DePauw (WDP) permite manipularea si sortarea unor volume mari, respectiv 3.200 de colete si 150 de paleti pe ora sau 50.000 de colete si 4.000 de paleti pe zi. Potrivit companiei, suma a fost dedicata integral amenajarii si dotarii hub-ului cu tehnologie si echipamente de ultima generatie, specifice industriei de curierat.
Noul centru logistic, in care vor lucra aproximativ 60 de angajati, dipune inclusiv de peste 10.000 mp alocati drumurilor de acces, parcarilor si platformelor, fiind inaugurat oficial la 31 octombrie, la un an de la demarea lucrarilor de constructie.
 

„Odata cu marirea portofoliului si cresterea volumelor de transport ale clientilor existenti a devenit tot mai stringenta nevoia de spatiu pentru acomodarea unui numar ridicat de colete. Masura de extindere a capacitatii logistice este in concordanta deplina cu strategia noastra de dezvoltare pe plan local, initiata inca de anul trecut. Decizia de a deschide depozitul in Sibiu, unde este localizat si hub-ul central DPD Romania, a fost una strategica, in special datorita pozitionarii proiectului, care faciliteaza accesul curierilor la principalele cai de transport rutier din Romania si Europa“, a declarat Lucian Aldescu, CEO DPD Romania. Centrul logistic din Sibiu permite, totodata, potrivit CEO-ului companiei, atat marirea ferestrei operationale de livrare si colectare la nivel local, cat si dezvoltarea serviciului unic de transport de marfa paletizata, in regim de curierat, DPD Pallet One.
Aceasta este cea cea mai recenta investitie finalizata de companie in Romania anul acesta. Astfel, in luna august, compania si-a extins capacitatea logistica si in Capitala, prin inaugurarea unui hub de 4.800 mp, in Mogosoaia, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro. Depozitul, amplasat in cadrul proiectului logistic LOG.IQ Bucuresti, are o capacitate de manipulare si sortare de 70.000 colete pe zi, respectiv 2.000 de paleti pe zi, si asigura acomodarea a 160 de curieri.

Articole similare

Ad