Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DPD Romania investeste 2,5 milioane de euro pentru extinderea capacitatii logistice

DPD Romania a anuntat investitii de 2,5 milioane euro, alocate extinderii capacitatii logistice pentru anul viitor. Suma va fi folosita pentru dezvoltarea si dotarea a doua depozite: hub–ul central din Sibiu, care va avea o suprafata de cca. 4.200 m2, dezvoltat de WDP, si cel din Bucuresti, cu o suprafata de 4.800 m2, al carui dezvoltator este IMMOFINANZ Group.
Potrivit reprezentantilor companiei de curierat, aceasta investitie face parte din strategia de extindere a capacitatii logistice din Romania, demarata anul acesta, lucru care va juca un rol cheie in dezvoltarea business-ului DPD Romania.
 

Bugetul de 2,5 milioane euro este destinat exclusiv amenajarii si dotarii celor doua depozite cu tehnologie si echipamente de ultima generatie, specifice industriei de curierat. Astfel, noul depozit din Bucuresti va fi dotat cu un sistem performant de rutare a coletelor si va beneficia de o noua linie de sortare si transport a coletelor. Capacitatea depozitului din Capitala va permite sortarea a 70.000 colete pe zi, respectiv 2.000 de paleti, si acomodarea a 160 de curieri.
„Extinderea capacitatii depozitelor este esentiala, pe fondul atragerii noilor clienti si a cresterii volumelor de transport ale clientilor existenti. Depozitul din Capitala va fi dotat cu cele mai moderne solutii logistice, este bine pozitionat, in nordul orasului Bucuresti, permitand accesul rapid. Sibiul este oras cheie pentru modelul nostru de business, acolo unde avem hub-ul central”, a declarat Lucian Aldescu, CEO-ul DPD Romania.
In ceea ce priveste hub-ul central al DPD Romania din Sibiu, extinderea acestuia a fost initiata in luna octombrie a acestui an, urmand ca in septembrie, anul viitor, sa poate fi utilizata la capacitate maxima de catre DPD. Depozitul din Sibiu va permite manipularea a 50.000 colete pe zi, respectiv 4.000 de paleti pe zi.

Articole similare

Ad
Ad