Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dragos Anastasiu este noul Presedinte al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane

Dragos Anastasiu, Presedintele Eurolines Group, a fost ales marti, in cadrul Adunarii Generale a Membrilor AHK Romania, in functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana. Acesta ii succede lui Radu Merica, al carui mandat a expirat.
Dragos Anastasiu a fost ales in Consiliul Director al AHK Romania in iunie 2011 si de atunci se implica permanent in activitatile Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane.
 

„Scopul nostru este de a intensifica bunele relatii economice romano-germane, iar sarcina noastra este de a sustine companiile germane si pe cele romanesti la intrarea pe piata din Romania, respectiv Germania. Preiau cu mare placere functia de Presedinte al AHK Romania si ma voi implica in continuare pentru sustinerea proiectelor Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane”, a declarat Anastasiu dupa alegeri. Anastasiu este cel de-al treilea Presedinte al AHK Romania, infiintata in 2002, dupa Karl-Josef Baum si dr. Radu Merica.
In Consiliul Director au fost alesi si cativa membri noi: Iuliu Cadar (Autonet Import), Wargha Enayati (Versa Puls Media), Daniel Metz (EBS Romania) si Cristian Secosan (Romelectro).
A fost reales Lorand Fabian (Geiger Group Romania), iar Ludger Thol (Lupp Projekt Transilvania), al carui mandat a expirat, a parasit Consiliul Director al AHK Romania. Noul Vicepresedinte este Juan Gruben (Commerzbank).
Infiintata in septembrie 2002, AHK Romania numara in prezent peste 530 de firme membre. Prin serviciile pe care le ofera si evenimentele pe care organizeaza, AHK Romania sustine firmele germane la intrarea lor pe piata romaneasca si, in egala masura, este un partener competent pentru companiile romanesti interesate de piata germana. AHK Romania se implica activ in implementarea sistemului de invatamant profesional dupa modelul dual german si ofera o platforma GreenTech si o Curte de Arbitraj proprie.

Articole similare

Ad