Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad

DSV achizitioneaza UTi Worldwide

Grupul DSV ("DSV"), a finalizat vineri, 22 ianuarie 2016, procedura de achizitionare a companiei UTi Worldwide Inc. ("UTi"). Aceasta fuziune propulseaza DSV pe locul 4 in topul furnizorilor globali de servicii 3PL.
UTi este furnizor global de servicii de transport si logistica avand 21.000 de angajati in 58 tari. Cu sediul central in California, SUA, UTi ofera intreaga gama de solutii logistice, cum ar fi: servicii de transport aerian, maritim si rutier, depozitare si distributie sau servicii de vamuire.
 

Fuziunea dintre DSV si UTi creeaza una dintre cele mai puternice retele de transport si logistica din lume. Avantajele aduse de noua achizitie, extinderea in noi zone geografice si a nivelului de expertiza, vor fi transpuse in multiple noi oportunitati de afaceri si solutii de transport si logistica imbunatatite. Compania nou formata va avea: 40.000 angajati, 1.000 de birouri in peste 80 de tari si 4,7 milioane m2 spatii de depozitare
Procesul de integrare se doreste a fi cat mai rapid, experienta DSV din trecut in domeniul achizitiilor si fuziunilor de succes fiind esentiala. Intre timp, cele doua companii isi vor desfasura activitatea ca si pana acum, oferind clientilor sai servicii de calitate la preturi competitive.
In viitor, imediat ce procesul de integrare se va incheia, compania nou creata va functiona sub numele de DSV.
Grupul DSV, furnizor global de servicii de transport si logistica, a fost infiintat in 1976, in Danemarca. Achizitiile facute de-a lungul timpului, printre care – Samson Transport Co. A/S in 1997, DFDS Dan Transport Group A/S in 2000, Koninklijke Frans Maas Groep N.V in 2006, ABX Logistics in 2008 si UTi Worlwide Inc. in 2016 – au propulsat DSV printre liderii mondiali in domeniul transportului si al logisticii.
In Romania, DSV isi desfasoara activitatea in 6 sucursale si administreaza 60.000 m2 spatiu depozitare Clasa A. In 2015, DSV Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 200 de milioane de RON si 315 angajati.
UTi Logistics Romania ofera servicii de transport maritim si aerian, in 2014 inregistrand o cifra de afaceri de 22 de milioane de RON si 9 angajati.

Articole similare

Ad