Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DSV Solutions Romania devine furnizor de servicii 4PL pentru retailerul online Aosom

Aosom, companie specializată în retail online, devine cel mai nou chiriaș în depozitul DSV Solutions România de lângă București. Parteneriatul dintre cele două companii este unul complet și presupune furnizarea de servicii 4PL în transport, logistică și distribuție.

Înființat în 2009, Aosom este unul dintre cei mai mari retaileri online pe segmentul Home&Deco, articole de îmbrăcăminte pentru casă, bucătărie, grădină în aer liber, produse pentru animale de companie, birou și fitness prin platforma proprie, dar și prin intermediul altor marketplace-uri. Creșterea exponențială a volumelor în România și dorința puternică a Aosom de a oferi clienților săi cea mai bună experiență de cumpărare au permis DSV Solutions România să devină partenerul logistic al retailerului.

Stocul Aosom este situat într-un depozit multiclient de 24.000 mp operat integral de DSV, unde peste 4.000 de locații de paleți sunt alocate operațiunilor Aosom, cu flexibilitate pentru sezonul de vârf. Pentru acest proiect, logisticianul a alocat o echipă dedicată cu cunoștințe înalte în implementarea proiectelor. Scopul operațiunilor este de a acoperi fluxurile de intrare și de ieșire, pregătirea comenzilor, logistica inversă și livrările B2C.

DSV se aliniază tendințelor existente în piața de comerț electronic aflată în plină expansiune și este gata să-și sprijine clienții cu personal bine pregătit și proactiv, WMS performant și cunoștințe solide în serviciile de logistică online. Prin urmare, am fost încântați să începem un parteneriat cu Aosom în România și ne-am angajat să furnizăm servicii de înaltă calitate, în care obiectivul principal este de a oferi clienților Aosom cea mai bună experiență de a-și comanda produsele.” – Alina Cheles, Managing Director DSV Solutions.

La sfârșitul anului 2021, piața noastră din România a crescut cu 600% față de anul trecut și aveam nevoie urgentă de un partener care să ne susțină compania în această creștere exponențială. Am început inițial să colaborăm cu DSV pentru că trebuia să ne mutăm mărfurile din Italia în România, iar ei au arătat întotdeauna fiabilitate și disponibilitate. Din acest motiv, am decis să continuăm să utilizăm serviciile DSV și să îi avem ca parteneri logistici pentru a ne sprijini în creșterea în România, precum și în Ungaria, Bulgaria și, foarte curând, în țările vecine. Suntem convinși că acest parteneriat ne va permite nu numai să deservim piața românească și să contribuim la creșterea economică a acesteia prin expertiza noastră în sectorul comerțului electronic, ci și să ne atingem obiectivele ambițioase de creștere pentru anii următori.– Loredana Fartade, Aosom Head of Sales & Operations East Europe.

DSV, unul dintre cei mai mari furnizori de transport și logistică din lume, operează peste 100.000 mp în România. Cei 350 de angajați deservesc 40 de clienți din diferite verticale în centrele sale logistice de lângă București.

Articole similare

Ad