AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

DTNA 2017: 75 de ani de la infiintarea Freightliner si 50 de ani de Western Star Trucks

2017 este un an important pentru Daimler Trucks in America de Nord, gigantul german sarbatorind doua aniversari speciale: 75 de Freightliner Trucks si 50 de ani de Western Star Trucks. De la infiintare in 1942, respectiv 1967, cele doua branduri au produs in total un numar de aproximativ 3,2 milioane de camioane.
In prima parte a anului, Daimler Trucks North America (DTNA) a comercializat 42,300 de unitati pe piata, arata producatorul. Pentru a marca cum se cuvine acest an aniversar, DTNA a ales sa inaugureze Salonul de Vehicule
 

Comerciale din America de Nord (NACV), pe 24 septembrie, in Atlanta, cu o spectaculoasa Noapte a Premierelor. Pe parcursul celor patru zile de show, spatiul expozitional amplu va gazdui, printre altele, display-uri interactive si vehicule comerciale de top de la toate brandurile comercializate peste ocean: Freightliner, Western Star, Fuso, Mercedes-Benz Vans si autobuzele Thomas Built. Vedetele Daimler vor editiile speciale ale camioanelor Freightliner si Western Star. Astfel, DTNA va prezenta noul Cascadia, o editie speciala dedicata celor 75 de ani de la infiintare, iar Western Star va celebra cei 50 de ani prin trei editii speciale ale modelelor 5700 XE, 4700 si 4900. Cele doua branduri nu sunt singurele sarbatorite din portofoliul grupului. In 2016, DTNA a celebrat 100 de ani ai iconicului autobuz Thomas Built, cunoscut publicului larg drept „autobuzul scolar galben“.

Articole similare

Ad