Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dunapack Rambox anunta constructia unei noi fabrici de ambalaje de carton ondulat langa Bucuresti

Dunapack Rambox, filiala locala a diviziei Dunapack Packaging, parte din grupul austriac de firme Prinzhorn Group, anunta inceperea lucrarilor de constructie pentru noua fabrica de ambalaje de carton ondulat din Bolintin-Deal. Noua unitate de productie Dunapack Rambox va functiona in mod complementar cu cea existenta din Sfantu Gheorghe, Covasna, care urmeaza sa beneficieze de un upgrade tehnic semnificativ. Fabrica din Bolintin este programata sa-si inceapa activitatea operationala in iunie 2019.
 

Noua unitate de productie de 27.000 m2 va fi utilata cu echipamente de ultima generatie precum o masina de carton ondulat de mare viteza, de 2,8 m, marca Fosber, o masina de prelucare a cartonului, de inalta precizie, marca Bobst, dar si un sistem automatizat de operare a paletilor. Capacitatea de productie planificata a fabricii este de 180 milioane m2/an. Impreuna, cele doua fabrici Dunapack Rambox vor atinge o capacitate de productie anuala de aprox. 300 milioane m2/an. „Romania a fost si este inca una dintre pietele noastre cheie de dezvoltare. Cu sprijinul autoritatilor locale si cu toate resursele necesare la indemana, suntem incantati sa facem acest pas major intr-o piata dinamica, in plina crestere”, afirma Cord Prinzhorn, CEO al Prinzhorn Group, holding detinut si operat de familia cu acelasi nume.
Fabrica din Bolintin Deal va asigura productia de cutii de carton ondulat de inalta calitate, ambalaje industriale de mari dimensiuni, ambalaje pentru comertul cu amanuntul si e-commerce, precum si o gama larga de solutii de ambalare cu o calitate superioara. Spectrul larg al productiei reflecta cerintele generate de o piata a consumatorilor din ce in ce mai segmentata. „Locatia de care beneficiaza noua fabrica Dunapack Rambox, la doar 20 de kilometri de Bucuresti, ne va permite sa oferim clientilor nostri din Romania cea mai buna calitate a produselor si serviciilor noastre. In plus, datorita configurarii flexibile a echipamentului tehnic, avem posibilitatea sa actionam rapid si eficient in fata noilor provocari din industrie”, explica Alexander Enzenberg, CEO al diviziei Dunapack Packaging.
In prezent, Dunapack Rambox are un portofoliu de peste 500 de clienti care acopera toate sectoarele industriale majore. Investitia va crea o gama larga de locuri de munca, intr-un mediu de lucru modern si multinational, in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta si sanatate.

Articole similare

Ad