Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Duster Ambulanta, o noua oferta pentru serviciile de urgenta

Dacia, impreuna cu Romturingia au livrat primele Duster destinate serviciilor de Ambulanta.
Proiectul de transformare care a stat la baza caietului de sarcini a vizat realizarea unui vehicul pentru transportul persoanelor bolnave care sa fie adaptat exploatarii in cele mai dificile conditii de teren.
Produsul rezultat in urma cooperarii dintre echipele de specialisti ai Renault Tehnologie Roumanie (RTR) si cei de la Romturingia este o ambulanta de tip A1, aceasta fiind omologata conform normelor europene in domeniu.
 

Vehiculul are la baza structura modelului Duster, suprainaltata si alungita cu 300 mm, prin extinderea consolei spate, oferind astfel spatiul necesar pentru instalarea, in compartimentul creat in spatele locurilor fata, a intregului ansamblu util pentru transportul unui bolnav si a unui insotitor, impreuna cu echipamentele medicale necesare acordarii primului ajutor.
Primele Duster ambulanta comandate sunt livrate in Angola, piata unde modelele produse de uzina de la Mioveni sunt comercializate sub marca Renault.
Pe langa atributele practice si raportul inegalabil prestatii/pret, modelele Duster ambulanta carosate de Romturingia ofera avantajul capacitatii de interventie in zone extrem de dificile, inaccesibile in mod obisnuit pentru majoritatea ambulantelor clasice.
Printre rezultatele recente ale parteneriatului de durata Renault Romania si Romturingia se numara si vehiculul Duster Pick-Up, care a intrat, incepand de anul trecut, in dotarea flotei OMV Petrom.

Articole similare

Ad
Ad