Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dynafleet are o noua functie

In decembrie anul trecut, Volvo Trucks a anuntat dezvoltarea sistemului informational online pentru transporturi Volvo Trucks, Dynafleet, care a fost extins cu o functie proiectata pentru a simplifica activitatea soferilor si a transportatorilor. Functia „Descarcare Tahograf“ garanteaza ca toate informatiile de pe tahograful digital vor fi transferate automat prin internet catre responsabilul parcului auto. Prin folosirea ei, firma de transport are acces in permanenta la informatii actualizate despre timpii de condus ai soferului si despre modul in care este condus camionul.
 

Toate informatiile sunt salvate permanent si stocate pe o perioada predeterminata de timp in contul propriu al firmei de pe serverul Dynafleet.
Transferul de date are loc fara nicio interventie din afara.
Tot ceea ce trebuie sa faca soferul e sa-si introduca propriul card in tahograful digital. Transportatorul decide cat de des vrea sa fie trimise date de la camion catre sediu. Pentru a avea acces la aceste informatii, compania de transport are nevoie de un cititor de carduri si de un card codat conectat la sediul companiei, care previne accesul neautorizat la informatii.
De la bun inceput, Dynafleet a fost proiectat ca un sistem pan-european, toate costurile legate de comunicare fiind incluse in abonament. Functia „Descarcare Tahograf“ este destinata celei mai noi generatii de tahografe digitale care suporta descarcarea de la distanta. Pentru tahografele digitale mai vechi, Volvo Trucks ofera Driver Data Upload. Si in acest caz, descarcarea datelor din camion la sediu este in intregime wireless, fiind necesara doar mutarea de catre sofer a cardului din tahograf in cititorul Dynafleet din camion.

Articole similare