Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

easySales include serviciile de curierat Packeta România în platforma de automatizare eCommerce

easySales, o platformă B2B, a anunțat un parteneriat cu Packeta România, o platformă digitală globală pentru comerțul online în contextul dublării volumului livrărilor peste granițe (cross-border) din acest an.

Prin acest parteneriat easySales integrează în platforma proprie serviciile de curierat Packeta România pentru un plus de opțiuni și de eficiență pentru utilizatori.

Astfel, coletele livrate de Packeta România pot fi primite la prețuri accesibile în punctele Pick-up din Europa Centrală și de Est, inclusiv din România.

De asemenea, parteneriatul cu easySales presupune pentru utilizatori un singur contract, un sistem unic, un singur API, precum și unificarea la nivel de AWB și factură.

„Serviciile de curierat sunt esențiale în viața oricărei afaceri online și pot însemna diferența dintre un client mulțumit și renunțarea la achiziție. În acest sens, pentru a asigura tot mai multe opțiuni eficiente, de încredere, în aria serviciilor de curierat, integrăm furnizorul Packeta România în platforma noastră”, a adăugat Ciprian Cazacu, cofondator easySales.

„Aceasta include peste 13.000 de puncte Pick-up proprii în Europa Centrală și de Est, dintre care mai mult de 700 sunt în România. Totodată, comercianții online își pot spori volumele de vânzări și în afara țării – Packeta România poate livra coletele în 33 țări, la cele mai mici prețuri”, a susținut Alexandr Jeleascov, CEO Packeta România.

Articole similare

Ad