Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Economisiti cu pana la 50% in comparatie cu pretul unei piese noi

Aceeasi calitate, aceeasi garantie, o economie de pana la 50% din pretul unei piese noi si disponibilitate pentru aproape orice autovehicul – piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz reprezinta o alternativa atractiva la piesele noi.
Mai exact, remanufacturat este sinonim cu nou pentru ca o piesa remanufacturata de origine Mercedes-Benz este la fel de buna ca una noua!
 

Piesele de origine Mercedes-Benz sunt remanufacturate in anumite etape, in conformitate cu specificatii stricte: de la demontarea completa in elemente individuale si pana la curatare si prelucrare profesionista, totul este inspectat in cel mai mic detaliu. Toate piesele de uzura sunt inlocuite cu unele noi. Fiecare piesa remanufacturata de origine este supusa unei inspectii finale, in urma careia piesa trebuie sa corespunda acelorasi standarde ca o piesa noua.
Prin utilizarea pieselor remanufacturate de origine Mercedes-Benz si returnarea pieselor defecte, puteti economisi pana la 50 % in comparatie cu pretul unei piese noi. In plus, piesele remanufacturate sunt atat de bune, incat beneficiaza de aceleasi conditii de garantie ca piesele noi. Aceste conditii includ fiabilitatea functionala, durata de service si performanta pieselor remanufacturate.
Centrele autorizate de service Mercedes-Benz va stau la dispozitie cu mai multe informatii: www.mercedes-benz.ro/centre.
Despre avantajele pieselor remanufacturate de origine Mercedes-Benz puteti afla mai multe pe: www.mercedes-benz.ro/Reman.

Articole similare

Ad
Ad