Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ekol continua sa se dezvolte in Polonia

Ekol Logistics, care a intrat pe piata poloneza in mai 2015, a deschis un alt depozit in Koninko (langa Pozna?). Noua facilitate este un depozit de tip cross-dock pentru transporturi folosite in regim de grupaj international situat in apropiere de autostrada A2 (Est-Vest) si aproape de un terminal de cale ferata. „Capacitatea totala disponibila in noul nostru depozit este de 2.100 m2. Avem sapte rampe de incarcare si o poarta de intrare. Depozitul este incalzit si poate deservi diverse categorii de produse. Exceptand partea de cross-dock, operatiunile de logistica din noua facilitate se desfasoara intr-un depozit cu posibilitatea instalarii unui sistem de rafturi cu o mare capacitate de stocare", a declarat Marcin Trawczy?ski, Managerul sucursalei Ekol din Pozna?.
 

Ekol este specializata in transportul intermodal si, de aceea, o mare parte din depozitele sale se afla in imediata vecinatate a unui terminal feroviar, ceea ce permite expedierea marfurilor pe cale ferata. „In plus fata de Sosnowiec, acest nou depozit in apropiere de Pozna? este a doua noastra investitie intr-un cross-dock in Polonia. In 2017, vom deschide, de asemenea, un depozit in Wroclaw. Este demn de mentionat faptul ca avem deja 5 sucursale in Polonia: Sosnowiec, Poznan, Wroclaw, ?ód? si Varsovia, iar in urmatoarele cateva saptamani o vom deschide de asemenea, pe cea de-a 6-a, in Tychy“, adauga Artur Pohl, Country Manager Ekol Polonia.
In ciuda faptului ca se afla pe piata poloneza de mai putin de doi ani, Ekol Polonia si-a format deja o echipa cu peste 60 de angajati, iar cifra de afaceri Ekol Polonia, estimata pentru 2016 este de 16 milioane de euro. „Continuam sa ne axam pe dezvoltarea conexiunilor intermodale in Europa. De exemplu, transporturile expediate din Turcia sau Grecia in Polonia sunt asigurate de un ferry Ro-Ro de la Istanbul (cu o oprire in Lavrio, in apropiere de Atena) la portul Trieste. Urmatoarea etapa a traseului are loc pe cale ferata, spre Ostrava, ca apoi marfurile sa fie transportate rutier catre Sosnowiec In prezent, oferim 8 conexiuni feroviare saptamanale intre Ostrava si Trieste“, spune Artur Pohl.
Solutiile intermodale oferite de Ekol sunt sustinute de servicii suplimentare, cum ar fi transportul rutier intern si international (pentru diverse volume de expediere), logistica contractuala si servicii vamale specializate.
In urmatoarele cateva luni, Ekol intentioneaza sa intre pe pietele altortari, dar si sa deschida mai multe sucursale intari in care deja opereaza. Mai multe birouri si depozite sunt planificate a fi deschise in curand, nu numai pe teritoriul Poloniei, dar si in Spania, Bulgaria si Romania.
Ekol este prezent in 14tari cu peste 5.500 de mijloace proprii de transport si opereaza deja 48 de transporturi feroviare saptamanale intre Trieste si Köln, Kiel sau Ludwigshafen in Germania, Trieste si Ostrava in Cehia si, de asemenea, intre Paris si Sete, in Franta.

Articole similare

Ad