Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Ekol si VIIA, premiati pentru legatura feroviara Paris – Sete

In cadrul celei de-a 6-a editii a "Nuit du Shortsea Shipping et de l’intermodalité Gala", (Gala Transportului Intermodal pe distante scurte), ce a avut loc la data de 7 decembrie, Ekol si VIIA au fost premiati la categoria “Operator Multimodal”.
Cu 3 luni in urma, Ekol si VIIA au anuntat lansarea unui nou serviciu bazat pe o conexiune feroviara intre portul Sète si Noisy-le-Sec, in zona Parisului, o data pe saptamana. Trenul pleaca de la Sète miercuri dimineata si ajunge la Paris, joi, la ora 7 am. Drumul de intoarcere incepe miercuri, cu plecarea trenului de la Paris, la ora 8 pm si sosirea in Sète joi, la ora 12 am. Capacitatea si frecventa serviciului feroviar va continua sa creasca in 2017, odata ce Ekol va adauga un al doilea vas la conexiunea maritima Izmir – Sète.
 

„Legatura dintre Sete si Paris este esentiala pentru noi, pentru ca datorita acesteia putem conecta mai bine Turcia sau Iran cu Europa si Maghreb cu Paris. Suntem foarte fericiti si mandri pentru primirea acestui premiu. Acesta arata ca modul in care Ekol implementeaza solutii intermodale este unul potrivit. In urmatoarele luni ne propunem sa dezvoltam mai multe legaturi feroviare in Europa", a declarat Alaa Jennane, Directorul Engineering Business Development, Ekol.
Castigatorii sunt alesi de Marele Juriu, format din profesionisti in domeniu, iar concurenta a fost dura in acest an. Scopul acestor premii este acela de a promova initiative in domeniul transportului intermodal pe distante scurte, precum si solutii prietenoase cu mediul. „Suntem foarte bucurosi pentru primirea acestui trofeu. Noi, cei din echipa VIIA, suntem convinsi ca dezvoltarea legaturilor intermodale intre caile ferate si porturile ro-ro reprezinta o problema-cheie in sectorul transporturilor. Legatura dintre portul Sète si Paris reprezinta un prim succes, ceea ce va conduce cu siguranta la alte initiative similare in viitor", a declarat Thierry Le Guilloux, presedinte al VIIA.

Articole similare

Ad