Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ELKO isi extinde activitatea in Polonia

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta extinderea grupului ELKO la nivel european, in Polonia, prin externalizarea unei echipe de vanzari dedicata produselor IT & Consumer.
Portofoliul de produse extins al companiei ELKO, acoperirea multi-regionala si expertiza cu privire la specificul pietei est-europene, alaturi de experienta echipei locale formata din profesionisti din industria IT, au capacitatea de a genera oportunitati de afaceri importante pentru canalul de parteneri din Polonia, arata compania.
 

Motivul alegerii acestei tari pentru extindere este economic, dat fiind faptul ca Polonia este a saseatara din punct de vedere economic din UE si cea mai mare ca dimensiune din vechiul bloc est-european, ceea ce reprezinta o oportunitate naturala de crestere pentru companie.
In acceptiunea ELKO, Polonia este o tara relativ matura, dar in care exista inca potential pentru un distribuitor nou care sa ofere clientilor servicii unice si produse fiabile. Echipa de vanzari nou infiintata se afla in Wroclaw, considerata cea mai buna alegere datorita imbinarii avantajelor prezentei locale cu rutele logistice de furnizare a produselor si serviciilor ELKO pe piata din Polonia.
„Piata IT din Polonia este mare si saturata, fiind acoperita de aproape toti distribuitorii globali. In acelasi timp, distribuitorii din aceasta piata nu pun la dispozitia clientilor lor, revanzatori sau companii OEM, servicii personalizate. Prin intrarea grupului ELKO in Polonia, cu o oferta ce se bazeaza pe o abordare individuala si pe proiecte, am convingerea ca clientii vor avea avantajele unei eficiente sporite, prin combinarea dintre rutele logistice, metodele financiare si portofoliul extins de produse”, a declarat Svens Dinsdorfs, CEO, ELKO Group.

Articole similare

Ad