Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Elko România închiriază 1.800 m2 în CTPark Bucharest

ELKO România, parte a Grupul internațional ELKO, și-a relocat activitatea în CTPark Bucharest, inchiriind un spațiu de depozitare de 1.800 mp. ELKO, companie specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT etc. a identificat soluția noului hub de distribuție cu ajutorul consultanței oferite de Dunwell Industrial Brokerage.

Corina Săndulescu, Industrial Broker la Dunwell menționează: “Această tranzacție s-a desfășurat într-un timp record, într-un interval de trei luni de la demararea discuțiilor și până la intrarea în spațiu. Acest lucru se datorează unei comunicări excelente și a eforturilor depuse atât de dezvoltator, cât și de către client, ambii înțelegând foarte bine dinamica tranzacției și importanța flexibilității părților implicate.”

Elko România a reușit să își extindă portofoliul la peste 40.000 de produse și peste 10.000 de clienți în ultimii ani, astfel încât închirierea depozitului de la kilometrul 13 al A1 București-Pitești a venit ca următorul pas firesc în dezvoltarea sa. „Am decis relocarea activității noastre într-un spațiu nou, de clasă A, ținând cont de evoluția foarte bună a companiei noastre din ultimii ani. Suntem încântați să colaborăm cu CTP și să beneficiem de cele mai bune condiții pentru desfășurarea operațiunilor noastre. Spațiile premium recent închiriate se potrivesc perfect cu serviciile și gama de produse pe care noi le comercializăm”, a declarat Carmen Stanciu, General Manager ELKO România.

Din partea CTP, cel mai mare dezvoltator industrial din România, Andrei Koszti,  Regional Manager declară: “Suntem încântați să îi avem pe Elko România  parteneri în CTPark Bucharest. Spatiul inchiriat este unul nou, având caracteristici tehnice de top prin care asigură un cost minim al ocupării. Credem în succesul pe care îl vor avea în anii următori și dorim să le creăm toate premisele pentru dezvoltarea și extinderea capacității de operare.”

Experții Dunwell observă că industriile farma, FMCG, IT&C (și conexe) își păstrează cifre de afaceri ascendente în contextul actualei perioade. Marea majoritate a clienților cu cereri de extindere și relocare din ultimele luni operează în aceste domenii.

Alte domenii care au cunoscut creșteri ale vânzărilor in mediul online, determinând astfel cererea de spații de depozitare mai extinse, sunt reprezentate de producătorii și importatorii din retail (fashion, amenajarea locuinței etc.).

Articole similare

Ad