AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad

Englmayer deschide al cincilea terminal propriu in Romania

Dupa aproximativ doi ani de la infiintarea filialei din Arad, ce a sporit calitatea si prezenta companiei in zona de Vest a Romaniei, Englmayer Bacau vine sa fortifice dezvoltarea retelei in zona de Est, respectiv regiunea Moldova. Noul terminal va deservi judetele, Bacau, Vrancea, Vaslui, Neamt, Iasi, Suceava si Botosani oferind servicii superioare de cross-dock si de depozitare. Fiind situat la intrarea in Bacau dinspre Onesti, el va avea functie principala de depozit de tranzit, fiind sustinut de terminalul din Sibiu, ce mentine planificarea curselor. In faza curenta de dezvoltare, terminalul se va ocupa in special de cross-dock-ul camioanelor Englmayer de linie, ce leaga depozitul din Sibiu de cel din Bacau.
 

Noul terminal va deservi contracte importante aflate in desfasurare si deasemenea va imbogati calitatea si prezenta serviciilor companiei in zona de NE a Romaniei. Englmayer Bacau ofera un timp de raspuns prompt si rapid solicitarilor clientilor. Comunicarea este mult usurata si imbunatatita, si va avea ca rezultat sporirea si mai mare a satisfactiei clientilor si partenerilor.
Pentru toamna acestui an, Engmayer Romania anunta si urmatoarea etapa de dezvoltare a noului depozit: o linie de grupaj zilnica si directa intre Englmayer Bucuresti si Englmayer Bacau. Noua legatura va completa, linia deja existenta intre Englmayer Sibiu si Englmayer Bacau. Noua dezvoltare va aduce un plus de flexibilitate in livrarile si opratiunile zonei Moldovei.

Articole similare

Ad