Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Yale Europe Materials Handling a lansat noul electrostivuitor cu contragreutate ERP25-30VLL, care integreaza bateria litiu-ion, oferind astfel o cabina mai spatioasa pentru operator. Echipamentul a fost dezvoltat practic in jurul bateriei, este foarte eficient si asigura flexibilitate la alimentarea cu energie plus zero costuri de intretinere, ceea ce garanteaza, in final, costuri reduse de operare. Practic, ERP25-30VLL poate lucra doua schimburi complete fara a fi necesara inlocuirea bateriei, asa cum se intampla in cazul utilajelor avand baterii conventionale plumb-acid.
Noua cabina dispune de numeroase compartiment deschise, dar si de suficient spatiu pentru picioare, sporind confortul operatorului. Scaunul cu sezutul jos si podeaua plata permit accesul cu usurinta la bord si asigura o inaltime utila optima. In plus, spatiul suplimentar disponibil permite echiparea utilajului cu dotari optionale, cum ar fi suspensia pneumatica, iar centrul de greutate coborat asigura manevarbilitate sporita inclusiv in viraje sau in locuri inguste.
ERP25-30VLL poate fi utilizat pe o plaja larga de aplicatii, inclusiv in industriile alimentara, farmaceutica sau bauturi. De asemenea, poate opera in depozite cu temperatura controlata, pana la -20 OC.
 

La un an dupa lansarea primului reach-truck cu baterie li-ion incorporata – ETV 216i, Jungheinrich va prezenta in premiera mondiala echipamentul ERC 216zi, cel mai scurt pallet stacker electric din clasa sa, la fel, cu baterie li-ion incorporata. De altfel, utilajul este disponibil doar cu tehnologie li-ion.
Gratie dimensiunii sale compacte – cu 170 mm mai putin in lungime decat oricare alt competitor din piata – noul stacker este foarte usor de manevrat chiar si in depozitele mai mici, unde spatiul este o problema. Noul catarg, cu profile FG, este mai usor si asigura o capacitate suplimentara de incarcare de 100 kg.

In dezvoltarea noului staker, Jungheinrich a acordat o atentie deosebita confortului operatorului. Astfel, peretii laterali sunt proiectati in asemenea mod incat sa reprezinte un suport util de-a lungul orelor lungi de munca. Comenzile sunt aranjate intuitiv, iar maneta smartPILOT de control electric al directiei permite manevrarea precisa si usoara a echipamentului, cu o singura mana. Un monitor de 4 inch ofera informatii utile operatorului.
ERC stabileste standarde noi in materie de siguranta. In conformitate cu DIN ISO 6055, echipamentul este prevazut cu protectie in partea superioara, impotriva obiectelor in cadere (echipare optionala – cu grilaj metalic sau sticla securizata), in timp ce sistemul de control al operarii calculeaza in permanenta greutatea paletilor si limiteaza, la nevoie, inaltimea de ridicare. Un mesaj vizual de culoare rosie apare in acelasi timp pe monitor, insotit de un semnal acustic si de o vibratie in maneta de comanda. Nu in ultimul rand, sistemul positionCONTROL permite stivuirea rapida si usoara a paletilor la anumite inaltimi pre-setate (in functie de parametri depozitului).