Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Freshful lansează o campanie promoțională dedicată tuturor clienților eMAG Genius prin care oferă transport gratuit la comenzile ce conțin produse în valoare de minim 200 lei, plasate în perioada 13 decembrie 2021 – 28 februarie 2022.

Astfel, primul hypermarket 100% online din România propune pe lângă un mod convenabil de a face cumpărăturile alimentare și unul avantajos  celor peste 150.000 de utilizatori ai subscripției eMAG Genius din București și Ilfov. Intervalele de livrare și condițiile campaniei promoționale sunt disponibile pe Freshful.ro sau în aplicație.

Utilizatorii eMag Genius vor să câștige timp, pun preț pe accesibilitate și încep să își dorească o diversitate de produse pe care să le primească acasă. De aceea Freshful le oferă, de azi, un coș complet de cumpărături alimentare livrate fără efort și fără costuri de transport”, menționează Anca Leopea, Marketing Manager Freshful by eMAG.

Anca Leopea – Marketing Manager Freshful by eMAG

În ultimul an și jumătate clienții eMAG Genius au manifestat un interes crescut pentru categorii noi de produse, iar alimentele proaspete și de calitate reprezintă unele dintre ele. De acum, prin parteneriatul cu Freshful, ei pot cumpăra rapid, din fotoliul de acasă sau de la birou, produse proaspete precum fructe, lactate sau pâine, fără grija costurilor de transport. Ne bucurăm că astfel putem oferi clienților Genius acest nou beneficiu care îi ajută să economisească timp și bani”, a declarat Andrei Șercănean, E-commerce Service Director eMAG.

Andrei Șercănean, E-commerce Service Director eMAG

Platforma Freshful.ro cuprinde peste 20.000 produse, de la fructe, legume, carne, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic pentru nevoile zilnice. Clienții pot vedea disponibilitatea stocurilor în timp real. Alimentele proaspete sunt depozitate în condiții riguroase de igienă, în zone dedicate, cu temperatură controlată, după o verificare minuțioasă a fiecărui articol de la aprovizionare până la livrare. Produsele sunt livrate în deplină siguranță în mașini cu temperatură controlată, respectând lanțul frigorific până la ușa clienților.

La mai puțin de un an de la lansare, eMAG Genius a atins pragul de 100.000 de membri activi care se bucură de beneficii premium pe eMAG: transport gratuit, livrare rapidă și posibilitate de retur extins la 60 de zile.

Din luna februarie, o parte din beneficiile Genius se aplică și pentru oferte ale unor selleri din Marketplace, astfel că gama de produse care beneficiază de transport gratuit a crescut de la sute de mii la peste 2 milioane de produse.

Începând cu săptămâna aceasta, membrii Genius se pot bucura de un nou beneficiu: livrare gratuită de la cele peste 6.000 de restaurante prezente pe platforma de livrare tazz by eMAG pentru comenzile tazz în valoare de minimum 75 de lei. 

Peste 100.000 de clienți eMAG au ales să facă parte din comunitatea Genius și să se bucure de o experiență premium de shopping. Clienții Genius au beneficii acum la peste 2 milioane de produse de pe eMAG și lucrăm constant pentru a pregăti noi surprize. Ne bucurăm astfel să anunțăm că extindem beneficiile programului către ecosistemul eMAG și, începând de săptămâna aceasta, clienții Genius pot comanda mâncarea preferată de la peste 6.000 de restaurante prezente pe platforma tazz by eMAG”, a declarat Andrei Șercanean, e-commerce director eMAG.

Serviciul Genius este disponibil în 13 orașe în care clienții pot comanda produse cu livrare gratuită în cele peste 1.000 de unități din rețeaua easybox.

Citește și: Tazz by eMAG inaugurează „Taraba digitală“: livrări de legume și fructe proaspete, direct din piață