Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, anunță livrarea celei mai mari flote de vehicule Ford Trucks F-Max din România, 76 de unități, către un client cu o mare tradiție  în industria transporturilor comerciale, Est Europa Expediții, cu sediul în Timișoara.  

Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, a înmânat cheile primelor 20 de camioane F-Max, din cele 76 comandate, domnului Giustino Tamburro, președintele grupului de firme Italtrans Europa, din care face parte și Est Europa Expediții, în prezența lui Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, Koray Kuvvet, Managing Director Ford Trucks East Europe and Balkans, Selim Yazici, Regional Managing Director East Europe, și a lui Gabriel Tudor, Director Vânzări Ford Trucks.

“Credem cu tărie că cei care investesc sunt cei care vor dezvolta Timișoara și vom fi mereu  alături de ei. Mă bucură foarte mult implicarea și apropierea Ford Trucks de această piață”, a declarat viceprimarul Cosmin Tabără.

“Livrarea acestei flote importante arată că marca Ford Trucks si produsul F-Max prezintă încredere atât pentru flote mai mici, cât și pentru flote mari, fiind si premiat drept Camionul Anului 2019 la nivel internațional. Eu sper că o dată cu acest contract deschidem calea către marii clienți de flote din România pentru camioanele Ford Trucks, competitive în segment. Suntem deja lideri în segmentul de construcții și cel de specializate și ne dorim să ne demonstrăm valoarea adăugată și în segmentul de transport internațional și beneficiile economice pe care le aducem clienților”, a declarat Stefano Albarosa.

Firma de transport Italtrans Europa a fost înființată în 1967 în Italia, fiind una dintre cele mai vechi firme de transport care operează în această țară. “Pentru prima oară am adăugat acum flotei si vehicule Ford Trucks. Primele 20 de unități ne-au fost livrate în urmă cu două săptămâni, primele impresii din partea șoferilor noștri fiind pozitive. Le mulțumesc familiei mele și colaboratorilor, precum și tuturor transportatorilor din România, cu care am o relație foarte bună. La nivel de grup avem o cifră de afaceri ce depășește 70 de milioane de euro, dintre care aproximativ 30 de milioane sunt facturați în România”, a declarat Giustino Tamburro.

Iar Koray Kuvvet, Managing Director Ford Trucks East Europe, a spus că Ford Trucks și-a consolidat poziția pe piața din România în doar patru ani, iar această livrare de flotă le crește vizibilitatea și rezultatele în segmentul autotractoarelor pentru transport internațional. “Mai importantă decât cifrele este încrederea pe care ne-o acordă noul nostru client, Est Europa Expediții, căruia îi garantez că atunci când va avea nevoie de noi, echipa Ford Trucks va munci din greu să îi fie alături, la fel ca și în cazul tuturor clienților noștri. Rețeaua internațională de service-uri ale mărcii este în continuă expansiune, pentru a fi alături de clienții nostri oriunde ei au nevoie.”