Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Eurolife FFH Asigurări de Viață și Affinity Transport Solutions (furnizor important al cardurilor de combustibil către companiile de transport din România) au încheiat un parteneriat pentru atașarea unei asigurări de viață și accident la beneficiile acordate șoferilor companiilor transportatoare din România. Beneficiarii direcți ai asigurării sunt conducătorii auto, cei care și utilizează cardul pentru alimentări constante de combustibil în benzinăriile din peste 42 de țări europene.
Asigurarea este oferită gratuit și include acces permanent la consultații medicale prin telefon, online sau video – prin intermediul serviciului de Telemedicină, cheltuieli medicale acoperite în caz de spitalizare sau invaliditate permanentă parțială din accident, dar și o sumă asigurată fixă în caz de deces din orice cauză (inclusiv infectare cu SarsCov2) sau deces din accident. Sunt acoperite atât evenimentele care au loc pe teritoriul țării noastre, cât și cele care survin pe parcursul curselor în străinătate, fără restricții de teritorialitate.

“Prin această asigurare, oferită alături de cardul de combustibil Affinity DKV, am reușit să răspundem și unei nevoi reale a firmelor românești de transport rutier de marfă care își doresc o mai mare retenție a propriului personal”, subliniază Dragos Chiriță, Manager General Affinity Transport Solutions. “Administratorii firmelor de transport au acum acces, printr-un singur card de combustibil, la cea mai extinsă rețea de stații de alimentare DKV din peste 42 de țări europene și oportunitatea de a-și recompensa șoferii angajați cu servicii de telemedicină, cheltuieli medicale acoperite în caz de spitalizare în țara și străinătate, precum și o asigurare de viață,” a mai declarat Dragoș Chiriță

Telemedicina intră pe piața transporturilor

În continuă expansiune în ultimele luni, telemedicina a găsit un teren excelent de intrare pe piața transporturilor, unde șoferii care au probleme de sănătate pot apela la consultații de specialitate prin telefon sau internet.

“Accesibilitatea unei asigurări alături de un card de combustibil este o asociere inedită, cu beneficii multiple pentru utilizatorii finali. Împreună cu partenerii de la Affinity Transport Solutions asigurăm astfel șoferilor care își petrec majoritatea timpului pe drumurile europene, acces rapid la servicii medicale (din orice țară s-ar afla), dar și protecție, în cazul apariției unui eveniment nefericit. Vorbim de soluții relevante pentru menținerea stării de sănătate, chiar și atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție pentru programări sau vizite fizice la medic”, a declarat Anita Nițulescu, CEO Eurolife FFH Asigurări România