Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, Cătălin Bordea, este primul ambasador Explorado.ro, alături de soția sa Livia. Colaborarea vine în completarea imaginii dinamice pe care platforma o are, la doar 3 luni de la lansare.

Explorado.ro a intrat pe piața de shopping online cu o abordare cu totul nouă, îmbinând zona de eCommerce clasic cu cea de Live Commerce. Alegerea unui ambasador din zona de stand-up subliniază interactivitatea specifică magazinului online, unde cumpărătorii se bucură de o experiență de shopping cu totul nouă în România. Aici, aceștia își pot urmări creatorii de conținut preferați în timp ce prezintă și testează diferite articole, pot lăsa comentarii și au posibilitatea de a cumpăra produsele prezentate in Live Stream.

“Colaborarea noastră cu Livia si Cătălin a fost bine primită de către clienții noștri. Avem valori comune, promovăm experiențele trăite din plin, în timp real. Pe Explorado.ro, shopping-ul online este transformat în explorare, divertisment și aventură, creatorii de conținut sunt încurajați să fie creativi, iar utilizatorii să își descopere stilul autentic” explică Loredana Apreutese, Acționar Explorado.

Explorado.ro oferă clienților săi o experiență de shopping online cât mai aproape de cea offline. De aceea, se acordă atenție fiecărui detaliu pentru a putea crea conținut de înaltă calitate, fie ca este vorba de live, video, photo sau text, iar ambasadorii brandului devin o parte importantă în realizarea acestuia.

“Ne bucurăm să facem parte din familia exploratorilor, divertismentul și aventura fiind prezente zilnic în viețile noastre. Am apreciat de la început conceptul de Live shopping care face experiența cumpărăturilor online mult mai prietenoasă, ceea ce e bine pentru Livia și dureros pentru cardul meu, dar măcar nu o mai pierd cu orele prin mall”, declară Cătălin Bordea.

Interactivitatea Explorado.ro oferă clienților posibilitatea ca, printr-un proces intuitiv și captivant, să poată descoperi produsele mult mai ușor și să se informeze corect cu privire la beneficiile și caracteristicile acestora înainte de a le adăuga în coșul de cumpărături.

Explorado.ro oferă clienților un portofoliu larg de produse din categoriile Fashion, Home & Deco, Beauty & Body Care, Puericultură și îngrijirea copiilor, Tech, IT și gadgets. “Ne mândrim, de asemenea, cu kings&clowns, brand propriu creat special pentru clienții Explorado”, a adăugat Loredana Apreutese.

Între 11 si 13 noiembrie, toți clienții Explorado se pot bucura de prețuri foarte mici la articole vestimentare, gadgeturi și produse din categoriile beauty, home & deco și puericultură.

Explorado.ro, cel mai nou magazin online de live shopping și lifestyle, a pregătit pentru toți clienții săi super reduceri la toate gamele de produse de pe site: haine și încălțămite de sezon, parfumuri, dispozitive inteligente, decorațiuni pentru casă, accesorii etc.

Discounturile pot ajunge până la -80%, iar printre brandurile incluse în promoție se află Columbia, Desigual, Fundango, Superdry, Maraton, Liu Jo, Karl Lagerfeld, Kings & Clowns, Only, Vero Moda, Levi’s, Makeup Revolution, Skechers, ANTIPODES, Urbanista, Xiaomi și NUK.

Timp de trei zile, toți cei care adoră să facă cumpărături online au ocazia să își achiziționeze articolele preferate la super ofertă. Produsele cu cel mai mic preț din acest an fac parte din categoriile pentru femei, bărbați, copii, beauty, home & deco și gadgets, unele dintre ele având prețuri chiar și sub 100 de lei. 

Campania de Black Friday este disponibilă în limita stocului disponibil. Reducerile se aplică în mod automat la produsele selectate, iar livrarea este gratuită.

Explorado.ro a fost lansat după doi ani de dezvoltare de la zero a platformei și tehnologiilor proprii și este un proiect finanțat 100% cu capital românesc.

Investiția în platforma Explorado.ro este susținută integral de către International Alexander Holding, una dintre cele mai performante companii românești de transport și logistică. Deținută de oamenii de afaceri arădeni Simion și Loredana Apreutese, International Alexander Holding își marchează prin această investiție extinderea lor în zona de retail online business to consumer.

În 2019, International Alexander Holding și-a propus să creeze un ecosistem de eCommerce adaptat la tehnologiile și nevoile actuale din universul de online shopping. Astăzi, proiectul Explorado.ro este Live și își propune să ofere utilizatorilor săi experiențe de cumpărături captivante, adaptate nevoilor lor și să creeze experiențe mai tangibile cu produsele vândute, comparat cu experiența limitată oferită până acum de comerțul online.

Explorado.ro este primul magazin online generalist de acest calibru lansat în ultimii ani în România.