Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Explorado.ro, un nou magazin online de Live Shopping și Lifestyle

International Alexander Holding, una dintre cele mai performante companii autohtone din domeniul transportului și logisticii, a lansat prima platformă de shopping online de Live shopping și lifestyle din România, Explorado.ro.

Proiectul este finanţat 100% cu capital românesc, investiţia fiind susţinută integral de International Alexander Holding, deținută de antreprenorii Simion și Loredana Apreutese. Platforma vine cu o abordare cu totul nouă pentru comerțul online ce îmbină zona clasică de eCommerce cu cea de Live Commerce.

Pe plan global fenomenul Live Commerce a luat amploare în ultimii ani, fiind preluat cu succes de jucători mari din acest segment de activitate. Însă, există pe piaţa din România jucători din zona de eCommerce care au început să testeze acest nou model de business. Cu toate acestea, Explorado.ro îşi propune să creeze un ecosistem de eCommerce adaptat la tehnologiile și nevoile actuale din universul online de shopping.

Explorado.ro aduce o zonă clasică de cumpărături, clienții pot cumpăra şi descoperi produsele de pe un catalog de branduri de top la fel ca orice alt magazin online. O noutate este zona Explorado Live care va conţine live streamuri prin intermediul cărora creatorii de conținut vor putea interacționa cu comunitățile lor şi prezenta diferite articole în timp ce le scot din cutii și le testează. Mai mult, creatorii de conținut pot fi live în orice loc de acasă, de la cafenea, sau, pe viitor, chiar şi din studioul Explorado. Explorado Live este locul, unde totul se întâmplă în timp real.

Urmăritorii vor avea voie să scrie comentarii, vor putea primii răspunsuri și vor avea acces mult mai ușor la informații despre produsele prezentate pe care le pot şi cumpăra. Shoppingul online de pe explorado.ro este transformat în explorare, divertisment și aventură. Totodată, creatorii de conținut sunt încurajați să fie creativi, iar utilizatorii să își descopere stilul autentic. 

Noul magazinul online Explorado.ro pătrunde pe piața de fashion și lifestyle din România cu un portofoliu larg și în creștere accelerată de produse și branduri, de la cele mari, mainstream și premium, până la mărci proprii. Printre brandurile pe care utilizatorii le pot găsi pe platformă se numără Desigual, Sprayground, Liu Jo, Scotch & Soda, Skechers, Karl Lagerfeld, Lancôme și Urbanista. Pe lângă acestea, Explorado.ro oferă produse şi din categoriile Home & Deco, Beauty & Body Care, Puericultură și îngrijirea copiilor, Tech, IT, precum și gadgets. 

Articole similare

Ad