Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Lider in Europa pe segmentul vanurilor si LCV-urilor electrice, Renault lanseaza numai putin de patru modele noi: noul Master, noul Trafic, noul Alaskan si conceptul Kangoo Z.E. Tinta grupului francez este de a-si extinde suprematia la nivel global, catre noi piete de desfacere, iar pentru acest lucru si-a reinnoit aproape toata gama de vehicule comerciale usoare.
Dupa dezvaluirea conceptului EZ-Pro, producatorul francez continua sa se pregateasca pentru viitor si exploreaza noi modalitati de livrare prin recenta prezentare a lui EZ-Flex, vehiculul electric si conectat, care se va ocupa de livrarile catre clientul final. In privinta cifrelor din 2018, Renault a obtinut un nou record de vanzari la nivel global, cu 619.229 de vehicule comercializate, grupul intarindu-si pozitia nu numai in Europa, dar si in America Latina si in regiunea Asia-Pacific. Nu in ultimul rand, Renault este pionier si lider in Europa in segmentul LCV-urilor electrice, cu o cota de piata de 46,2%, datorata in principal lui Kangoo Z.E. Acum, grupul francez isi reinnoieste o parte a gamei.

Noul Renault Master vine cu un nou look, completat de o noua parte frontala, mai mare si mai robusta, la fel ca si un interior complet revitalizat. Gama de propulsoare este mai puternica, iar sistemele de asistenta sunt de asemenea noi – Rear View Assist, Side Wind Assist. Noul Master are si o versiune electrica – Master Z.E.
Noul Renault Trafic Van este o utilitara usoara complet schimbata, ce ofera un interior sofisticat si design exterior nou, echipata cu o gama de motorizare noua, cuplata la cutia automata EDC6. Modelul beneficiaza si de variantele Combi, Bus si SpaceClass pentru transportul de pasageri. Producatorul si-a reinnoit si pick-up-ul, prin noul Alaskan, ce pastreaza acelasi design impunator si siguranta maxima. Noul model ofera o sarcina utila marita la 1,1 tone. Kangoo Z.E. Concept este un vehicul electric urban ce prefigureaza noua gama Kangoo ce va iesi din liniile de productie incepand cu 2020.