Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Disponibil pe piata romaneasca din iunie anul trecut, noul Mercedes-Benz Sprinter vine cu un interior reconstruit in jurul ideii de a oferi cel mai confortabil si functional loc de munca pentru sofer, fiind un vehicul sigur si eficient pentru proprietarul de flota, ajutandu-l sa aiba unul din cele mai bune costuri de exploatare din gama sa.
Prin oferta pregatita de producator pentru piata romaneasca, pentru Sprinter sasiu, clientul beneficiaza de un avantaj de pana la 9.500 de euro (TVA inclus), ceea ce reprezinta 22-25% din pretul de vanzare. Sprinter sasiu este insotit de un pachet de finantare atractiv prin Mercedes-Benz Financial Services, cu o dobanda de doar 1,99% pe an pentru 12 luni.

Vehiculul ofera un consum de combustibil scazut si costuri de intretinere reduse, combinate cu o fiabilitate ridicata si o valoarea de revanzare mare. In plus, clientul beneficiaza automat de o garantie de trei ani.
Prin prisma detararii variantei sasiu de la 5 t la 3,5 t, acesta poate fi condus cu permis de categoria „B“, aspect la fel de important in contextul actualei crize de soferi, in plus pot fi accesate, fara probleme, chiar si cele mai aglomerate zone urbane, fara a achita taxe suplimentare de acces, ceea ce reduce suplimentar costul de explotare.
Cu noul Sprinter sasiu, producatorul se adreseaza distributiei grele de produse refrigerate, medicamente, bauturi, carmangerie etc., domenii cu cerinte speciale care nu admit timpi morti, iar intervalele generoase de revizie si rapiditatea cu care se desfasoara operatiunile transforma vehiculul in alegerea perfecta.
Cu o sarcina utila si volum util record, cu motorizari puternice si economice, o cutie de viteze noua cu 9 trepte, cu tractiune spate, 4×4, dar si, in premiera, cu tractiune pe fata, usor de carosat, Sprinter este asteptat sa isi mentina clientii traditionali si sa castige si altii noi. Pe langa posibilitatile imense de individualizare a configuratiei vehiculului, adaptabila la orice aplicatie, noul Sprinter aduce toate avantajele utilizarii internetului la bord: sistem de navigatie modern si eficient, sistem de comunicare cu dispecerul rapid si fara mari eforturi din partea ambelor parti, comanda vocala si optiuni multiple de utilizare a oricaror gadgeturi, care poate atrage soferi tineri, aspect important pentru clienti, care se confrunta cu o acuta criza de forta de munca.
Sprinter 516 CDI cu transmisie manuala ofera un consum de combustibil urban, extraurban, mixt conform NEDC 9,2/100 km, de 7,6l /100 km, 8,2 l /100 km. Emisiile de CO2 in regim mixt ajung la un 216 g/km, aspect important conform noilor norme europene.
Datorita gamei complexe de optiuni de echipamente, sasiul Sprinter si vehiculul cu platforma Sprinter pot fi reglate cu precizie pentru utilizarile specifice domeniului de activitate sau pentru cerinte speciale. Variantele de echipamente gradate usor fac posibila configurarea cu precizie a autovehiculului in functie de cerintele clientului.
Dotarile in serie pentru sasiul Sprinter si camioneta Sprinter cu suprafata de incarcare prezinta o paleta bogata. Mai ales dotarile legate de siguranta si confort al soferului care au un nivel superior, mai ales in conditiile in care acesta poate fi utilizat cu succes pentru distributia urbana, unde soferul petrece foarte mult timp in masina. 

DHL Express Romania isi reinnoieste flota de autovehicule comerciale prin achizitia a 118 unitati Mercedes-Benz Sprinter, o colaborarea in premiera intre cele doua companii. Modelele de ultima generatie sunt personalizate pentru industria de curierat si reprezinta o premiera pe piata locala, dar si la nivel DHL Global, se arata intr-un comunicat.
Noile modele Mercedes-Benz Sprinter vor fi utilizate pentru servicii de curierat pe intreg teritoriul Romaniei. Cele 118 de autovehicule comerciale usoare sunt modele Mercedes-Benz Sprinter 314CDI Furgon. Acestea sunt echipate cu motoare diesel eficiente, de ultima generatie, precum si cu noua tehnologie telematica, care asigura baza perfecta pentru nevoile logistice si de transport contemporane.

„Suntem mandri de colaborarea cu cea mai mare companie de logistica din lume, Deutsche Post DHL, cele 118 unitati livrate reprezentand un pas important spre a deveni principalul furnizor pentru viitorul logisticii si transportului in Romania. Performanta inegalabila, siguranta la cel mai inalt nivel, eficienta maxima confirma faptul ca Sprinter este un produs de renume global, caracterizat de inovatie, eficienta, fiabilitate si suntem siguri ca se va adapta 100% standardelor inalte impuse de DHL", a declarat Batiste Pascalin, Managing Director Mercedes-Benz Vans Romania. 
„Asocierea experientei DHL cu avantajele oferite de Mercedes-Benz Sprinter afacerii noastre reprezinta un pas important in garantarea unor servicii de curierat de cea mai buna calitate. Este foarte importanta dotarea acestora cu tehnologia Adblue, intrucat ne ajuta sa ne atingem obiectivele de reducere a emisiilor de noxe“, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express Romania.
Pentru ca autovehiculele Sprinter comandate de DHL sa se adapteze 100% cerintelor specifice de transport ale companiei, DHL a apelat la solutii de carosare personalizate, facilitate de Mercedes-Benz Vans Romania. Astfel, versiunea de caroserie realizata special pentru curierat a fost configurata de ATV GmbH Germania, oferind solutia optima in ceea ce priveste echiparea corespunzatoare pentru sarcina de transport specifica activitatii DHL. In Romania, DHL opereaza cu trei aeronave, detine o flota comerciala de peste 200 de autovehicule si ofera o acoperire de 100% la nivel national, fiind lider de piata pe segmentul curieratului express international aerian de la usa la usa.