Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

În cadrul unui eveniment Stellantis desfășurat în Italia, Opel a prezentat noile generații ale vehiculelor sale comerciale ușoare (LCV) compacte (Combo), medii (Vivaro) și mari (Movano), care vor fi lansate în Irlanda la începutul verii anului 2024. Fiecare model va avea un nou stil exterior și un cockpit reproiectat, în timp ce versiunile electrice cu baterii vor continua să ofere autonomii de top în clasa lor. În plus, marca germană a anunțat că noul Movano va fi disponibil și ca vehicul cu pile de combustie pe bază de hidrogen, în viitorul apropiat

Viitoarele modele de vehicule utilitare ușoare ale mărcii cu Blitz vor fi recunoscute imediat datorită noii interpretări specifice vehiculelor utilitare ușoare a feței frontale Opel Vizor, cunoscută deja de la autoturismele Opel. Vizor integrează emblema mărcii Opel Blitz cu iluminarea frontală caracteristică, creând o singură unitate vizuală care se întinde în întregime pe toată suprafața frontală a vehiculului.

În plus față de designul exterior, interioarele noilor Opel Combo, Vivaro și Movano au fost supuse unei dezvoltări intense. Punctele de atracție ale habitaclurilor reîmprospătate vor include noi sisteme de infotainment compatibile cu Apple CarPlay și Android Auto fără fir, cu ecrane tactile color de până la 10 inch.

Versiunile electrice pe baterii ale noilor Opel Combo, Opel Vivaro și Opel Movano vor continua să ofere o utilizare fără compromisuri, similară cu cea a variantelor cu motor termic. Prin urmare, datorită tehnologiilor de ultimă generație pentru baterii și a unor îmbunătățiri, cum ar fi eficiența îmbunătățită în continuare a sistemului de propulsie, toate trei vor continua să ofere o autonomie de top, fără emisii locale. Noua gamă de vehicule utilitare ușoare Opel va prelua toate punctele forte ale predecesorilor lor. Printre acestea se numără o gamă largă de sisteme avansate de asistență a șoferului pentru a face călătoriile și manevrele mai confortabile și, mai presus de toate, mai sigure. În plus, trio-ul va fi disponibil în diferite lungimi, înălțimi și tipuri de caroserie pentru a satisface toate nevoile profesionale și își vor menține volumele de încărcare, sarcinile utile și capacitățile de tractare convingătoare. Opel va dezvălui mai multe detalii despre fiecare linie de vehicule în parte în următoarele săptămâni.

Opel a anunțat lansarea noii generații de vehicule comerciale ușoare de dimensiuni compacte (Combo), medii (Vivaro) și mari (Movano). Fiecare model va avea un design exterior nou și un habitaclu reproiectat, în timp ce versiunile electrice pe baterii vor oferi o autonomie foarte bună în segmentul lor. În plus, producătorul german a anunțat că noul Movano va fi disponibil în viitorul apropiat și cu sistem de propulsie electric cu pilă de combustie pe hidrogen.

Viitoarele modele de utilitare Opel vor fi recunoscute imediat datorită noului design exterior al părții frontale, cu Opel Vizor, cunoscut de la cele mai noi vehicule de pasageri Opel. Vizor integrează sigla mărcii cu sistemele de iluminare frontală caracteristice, rezultând o singură unitate vizuală care se întinde pe întreaga parte din față a vehiculului.

În plus, interiorul noilor Opel Combo, Vivaro și Movano a fost înnoit pentru a include sistemele de infotainment wireless compatibile cu Apple CarPlay și Android Auto, prevăzute cu ecrane tactile color, cu dimensiuni de până la 10 inch.

Versiunile electrice pe baterii ale noilor modele de utilitare oferă o autonomie suficientă pentru operațiunile zilnice obișnuite, pentru o exploatare similară cu cea a variantelor cu motor termic. Noile game Combo, Vivaro și Movano vor prelua toate punctele forte ale predecesorilor săi. În plus, vor fi disponibile în diferite lungimi, înălțimi și tipuri de caroserie ca să răspundă tuturor cerințelor profesionale și își vor menține volumele de încărcare, sarcinile utile și capacitățile de tractare.