Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Opel lansează noua gamă de utilitare Combo, Vivaro și Movano

Opel a anunțat lansarea noii generații de vehicule comerciale ușoare de dimensiuni compacte (Combo), medii (Vivaro) și mari (Movano). Fiecare model va avea un design exterior nou și un habitaclu reproiectat, în timp ce versiunile electrice pe baterii vor oferi o autonomie foarte bună în segmentul lor. În plus, producătorul german a anunțat că noul Movano va fi disponibil în viitorul apropiat și cu sistem de propulsie electric cu pilă de combustie pe hidrogen.

Viitoarele modele de utilitare Opel vor fi recunoscute imediat datorită noului design exterior al părții frontale, cu Opel Vizor, cunoscut de la cele mai noi vehicule de pasageri Opel. Vizor integrează sigla mărcii cu sistemele de iluminare frontală caracteristice, rezultând o singură unitate vizuală care se întinde pe întreaga parte din față a vehiculului.

În plus, interiorul noilor Opel Combo, Vivaro și Movano a fost înnoit pentru a include sistemele de infotainment wireless compatibile cu Apple CarPlay și Android Auto, prevăzute cu ecrane tactile color, cu dimensiuni de până la 10 inch.

Versiunile electrice pe baterii ale noilor modele de utilitare oferă o autonomie suficientă pentru operațiunile zilnice obișnuite, pentru o exploatare similară cu cea a variantelor cu motor termic. Noile game Combo, Vivaro și Movano vor prelua toate punctele forte ale predecesorilor săi. În plus, vor fi disponibile în diferite lungimi, înălțimi și tipuri de caroserie ca să răspundă tuturor cerințelor profesionale și își vor menține volumele de încărcare, sarcinile utile și capacitățile de tractare.

Articole similare

Ad