Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cursele de camioane nu sunt atractive doar pentru spectatori, ci si pentru furnizorii de servicii si produse. Sub motto-ul „Pasiunea uneste“, Europart a decis sa-si sustina si anul acesta partenerii cu traditie in participarea la Campionatul FIA European Truck Racing si Europa Truck Trial.
„Acordam importanta parteneriatelor cu clientii nostri, atat in selectarea produselor, cat si in impartasirea pasiunilor lor personale, cum ar fi cursele de camioane“, a explicat Olaf Giesen, director administrativ Europart.

Pentru cea de-a sasea oara consecutiv, Europart  sprijina echipa Reinert Racing, prin furnizarea de piese de schimb si componente pentru competitiile la care va participa anul acesta. Directorul administrativ EUROPART, Olaf Giesen si reprezentantul echipei, René Reinert au semnat contractul de sponsorizare pentru sezonul 2019. La volanul camionului echipei Reinert se va afla chiar René Reinert, proprietarul companiei de transport care sprijina echipa de racing. In sezonul 2018, René Reinert s-a pozitionat pe locul al saptelea in clasamentul general al Campionatului European de Curse FIA. La clasamentul pe echipe, Reinert Adventure s-a clasat pe locul al doilea.
Europart este implicata activ si in cursele Truck Trial. Astfel, echipa campionilor europeni in Truck Trial, Marc Stegmaier si Jan Plieninger, BFS Trucksport este sustinuta prin componente si produse din marca proprie Europart, Premium Parts.
Anul acesta, la Truck Trial 80 de echipe se vor alinia la start. In cadrul evenimentului Truck Grand Prix de pe circuitul Nürburgring, compania si-a adus si 150 de angajati, care s-au implicat in mod deosebit pentru a deservi clientii.