Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone a livrat în octombrie 40 de semiremorci noi cu prelată, 30 de Profi Liner și 10 Mega Liner, toate cu Safe Curtain și cu echipări specifice pentru Marea Britanie, către STERAC Transport & Logistik GmbH, companie pentru care, inclusiv după Brexit, Regatul Unit rămâne o piață foarte importantă.

Cele 40 de semiremorci sunt echipate cu sisteme Krone Telematics, astfel încât clienții să aibă vizibilitate online asupra tuturor informațiilor despre exploatarea vehiculelor. De altfel, așa cum remarcă și reprezentanții Krone, tot mai mulți transportatori optează pentru digitalizare și pentru servicii adaptate modelului lor de activitate, ceea ce este un stimulent și pentru producător să creeze și mai multe servicii.

STERAC Transport & Logistik GmbH are 80-10 de curse/zi către toate destinațiile din Europa, din Portugalia până în Estonia, iar în birourile sale lucrează angajați bine pregătiți și cunoscători ai tuturor limbilor vorbite pe continent. Flota companiei numără 10 autotractoare și 200 de semiremorci proprii, din care 170 Krone, deci activitatea se bazează pe colaborări cu numeroși subconctractori.

Compania germană are și 41.000 m2 de depozitare și oferă și servicii logistice și vamale, dar și servicii adaptate cerințelor specifice ale clienților.

Krone, alături de importatorul său general din Rusia RKS Nutzfahrzeuge LTD, va prezenta la expoziția Comtrans de la Moscova, din perioada 7-11 septembrie, cele mai recent dezvoltate soluții de transport pentru piața est-europeană, cu accent pe noua Cool Liner cu sistem telematic Krone în dotarea standard și cu numeroase detalii oferite pe modelul aniversar de 25 de ani, printre care agregatul diesel-electric Carrier Vector 1550 S cu imprimantă integrată, pentru controlul temperaturii. Iar noul Profi Liner este disponibil și el într-o variantă adaptată pieței rusești, cu lungime de 16,5 m și sisteme telematice.

Comtrans vine într-un moment în care piața estică își continuă dezvoltarea foarte bună din ultimii ani. RKS (care are filiale în Moscova, St. Petersburg și Yekaterinburg, un depozit central de piese de schimb și o fabrică de asamblare) a vândut din 2004 încoace peste 17.000 de semiremorci Krone în Rusia.

Producătorul german de semiremorci participă în perioada următoare și la primul mare eveniment european din acest an în care se întâlnește față în față industria vehiculelor comerciale, NUFAM 2021, care se va desfășura între 30 septembrie și 3 octombrie la Karlsruhe.

Krone va expune noua generație Profi Liner, prezentată publicului în premieră, care are drept caracteristici principale soluțiile modulare flexibile, componentele pre-galvanizate numeroase, construcția robustă – și totuși greutatea proprie mică, sub 6 t – și reducerea forțelor la manevrarea prelatei culisante și a portalului din spate. Modelul expus va include și numeroase variante de sisteme de ancorare.

În plus, echipa Krone de la stand va oferi informații despre modelul frigorific Cool Liner cu echipament Krone Telematics standard, produs într-o ediție specială, cu ocazia a aniversării de 25 de ani, despre noul Box Liner eLTU 40 Light Traction, pentru transportul tuturor dimensiunilor de containere, de la 20′ la 45′, care are drept particularitate principală șasiul ușor, despre service-ul Krone 360° Trailer Service și despre sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri (TPMS) dezvoltat in house, care din 2022 va fi obligatoriu prin lege și va fi în dotarea standard a tuturor semiremorcilor.