Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GXO Logistica a implementat aproape 400 de scanere portabile cu afișare de ultimă generație în depozitele din Marea Britanie, Franța, Olanda, Italia și Spania. Mănușile cu scaner ProGlove (prezentate deja cititorilor revistei Tranzit în urma participării start-up-ului american ProGlove în competia IFOY) sunt ușoare si accelerează citirea codului de bare, cu până la 4 secunde pe scanare, comparativ cu unitățile portabile tradiționale, oferind în același timp operatiuni cu mainile libere pentru angajati.

GXO folosește familia de scanere portabile ProGlove MARK pentru preluare, ambalare, expediere și receptie cu afișaj MARK în programe pilot pentru clienții principali din e-commerce și bricolaj.

Scanerele portabile cresc precizia în medii logistice rapide și oferă informații critice, cum ar fi locația de depozitare, codul de identificare al produsului și cantitatea, informatii afisate direct pe mâna utilizatorului. GXO integrează perfect această tehnologie cu sistemul său de gestionare și instrumentele digitale utilizate în depozitele sale. Scanerele portabile ușoare – în jur de 45 de grame – îmbunătățesc semnificativ ergonomia pentru utilizatori prin reducerea efortului pentru mâini.

Richard Cawston, președinte pentru Europa, GXO, a declarat: „Explorăm constant tehnologii noi care sporesc acuratețea, eficiența și siguranța operațiunilor noastre. Acolo unde implementăm scanere portabile, putem crește productivitatea cu până la 10% în funcție de aplicație, oferind în același timp o experiență mai bună angajaților noștri.”

Michel Matlega, Director Regional de Vânzări pentru Europa de Sud pentru ProGlove, a declarat: „GXO stabilește standardul atunci când vorbim de asocierea inițiativelor de inovatie cu cele mai bune practici. Rezultatul este un serviciu pentru clienți și o fiabilitate greu de egalat ”

Dupa o faza de experimentare operationala, DB Schenker anunta implementarea pe scara larga a ochelarilor inteligenti Picavi in intralogistica, pentru ridicarea marfurilor de pe rafturi prin solutia pick-by-vision. Prima faza de implementare are loc in platformele logistice germane din Bremen si Rodgau. In locatia de la Rodgau, compania de logistica a cuplat ochelarii inteligenti cu manusa inteligenta de scanare ProGlove.
Colaborarile cu Picavi si ProGlove sunt doua dintre ultimele noastre povesti de succes, puncteaza Xavier Garijo, membru al comitetului de conducere al DB Schenker. „Odata cu introducerea ochelarilor si manusilor inteligente in depozitele noastre, investim in viitorul nostru ca partener al lantului de aprovizionare ales de companii din intreaga lume.”