Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Lansat în cadrul CES 2023 din Las Vegas, Ram Revolution BEV Concept este o foaie de parcurs vizionară care arată cum marca de camioane lider în industrie va redefini încă o dată segmentul pick-up.

Punctele sale principale sunt:

Își propune să fie liderul într-o combinație de domenii de care clienții se preocupă cel mai mult: autonomie, remorcare, sarcină utilă și timp de încărcare. Demersul RAM către electrificare sprijină planul strategic Stellantis Dare Forward 2030, care vizează să conducă modul în care se mișcă lumea prin furnizarea de soluții de mobilitate inovatoare, curate, sigure și accesibile.

Ram 1500 Revolution Battery-electric Vehicle (BEV) Concept front three-quarters

Ministerul Transporturilor din Italia prelungește și în 2022 contribuția pentru transportul combinat rutier-feroviar (ferrobonus), plătită companiilor care pun în funcțiune servicii feroviare și operatorilor feroviari multimodali.

Instituția care gestionează plata către operatori specifică faptul că „stimulentul este destinat întreprinderilor beneficiari ai serviciilor de transport intermodal și/sau de transbordare și operatorilor de transport combinat (Mto) care comandă întreprinderilor feroviare trenuri complete și care se angajează să mențină volumele de trafic, în termeni de trenuri x km efectuați, sau să le crească în cursul perioadei de stimulare”. Aceasta adaugă că „beneficiarii Mto ai subvenției sunt obligați să transfere o parte din stimulentul primit către utilizatorii feroviari”.

Cererile pentru primirea stimulentelor trebuie depuse în termen de maximum 45 de zile de la data prelungirii stimulentului (7 martie 2022).